Podi del CPA Olot Júnior en el primer Open Catalunya a Fontajau

L'Agrupació Esportiva Fornells va acabar en la quarta posició

El CPA Girona en la cinquena posició

Un moment d'ahir en una de les actuacions a Fontajau

Un moment d'ahir en una de les actuacions a Fontajau / Marc Martí Font

Jan Torrent

L’èxit de la primera jornada de l’Open Catalunya es va allargar fins a l’última actuació. En la primera temporada en el qual s’elimien les competicions territorials, la primera parada de l’Open Catalunya va tenir una gran acollida. Fontajau va rebre a milers d’aficionats i aficionades per gaudir d’un altíssim nivell de patinatge artístic.

 Ahir va ser el moment dels xous júniors i dels quartets júniors i sèniors. En la primera disciplina, el Cunit es va proclamar campió amb 32,29 punts i una àmplia distància, respecte del segon classificat. El CPA Olot va ser la primera presència gironina, va obtenir 28,13 punts, quedant en la segona posició. A més a més de la primera posició en el xou sènior del dissabte, ha sigut el club capdavanter en les dues jornades. Demostrant perquè són els actuals campions del món.

En l’última posició del podi, el CPA Tona amb 27,26 punts va estar a prop de robar la segona posició a l’Olot, però per una diferència mínima es va quedar en la tercera posició. 

Els conjunts gironins continuarien ben situats en la classificació general. L’agrupació esportiva Fornells va fer una gran actuació assolint 26,75 punts. Molt a prop del podi. En la cinquena posició el CPA Girona va acabar amb 26,29 punts. Tancant així en els cinc primers clubs tres de les comarques gironines. El CPA Girona va sumar podi el dissabte, quedant en la tercera posició, després del canvi de la històrica entrenadora Nuri Soler. Dins dels deu primers també trobem al Maçanet, Figueres i al Bescanó.

El pròxim Open serà a Granollers els dies 2 i 3 de març.