L'Escala, frenat en sec a Vilassar (6-2)

Els d'Aday Benítez s'avancen amb un gol de Pime, però acaben golejats al Xevi Ramon

El conjunt alt-empordanès feia sis jornades que no perdia

L'onze titular de l'Escala a Vilassar

L'onze titular de l'Escala a Vilassar / FC L'Escala

Redacció

La bona dinàmica de l'Escala s'ha acabat davant el Vilassar. Després de sis partits sense conèixer la derrota, el conjunt d'Aday Benítez ha perdut 6 a 2 al Xevi Ramon.

El duel ha començat bé per als interessos dels del Nou Miramar, amb una diana de Pime gairebé al quart d'hora de joc. El desè gol de la temporada del davanter de Santa Llogaia d'Àlguema no ha estat suficient per aconseguir el triomf. D'un inici esperançador s'ha passat a una situació de desavantatge al descans. Dues dianes en el tram final d'Adrià García i Esteve han capgirat el matx a favor dels maresmencs. Molt crític amb l'arbitratge, Aday ha acabat expulsat a la primera part.

A la represa, els locals han sentenciat l'enfrontament amb gols de Reche, Díaz i Casals. Aparicio maquillaria el marcador amb el segon gol escalenc, però Junior encara tindria temps de fer el sisè gol dels d'Alberto Aybar. L'Escala queda cinc punts per sobre del descens que marca el San Cristóbal amb 21 punts.