L’Olot espera posar 3.000 aficionats al Municipal en la final de la Copa Catalunya

Els presidents Joan Agustí i Ferran Vilaseca participen a la presentació del gran partit que es disputarà a la Garrotxa

Els presidents Ferran Vilaseca i Joan Agustí.

Els presidents Ferran Vilaseca i Joan Agustí. / FCF

Redacció

Mentre l’Olot posa la directa cap a l’ascens a Segona RFEF, a la ciutat es preparen per acollir la final històrica de la Copa Catalunya Absoluta Masculina que es disputarà el pròxim dimecres 20 març a l’estadi Municipal. L’Olot serà el gran protagonista en l’enfrontament contra l’Andorra de Segona Divisió. Un dels dos aixecarà el títol en la nit per excel·lència del futbol català.

Avui ha tingut lloc la presentació de la 33a edició de la final de la Copa Catalunya a la sala d’actes de la seu central de la Federació Catalana de Futbol (FCF). El president Joan Soteras ha encapçalat l’acte amb la participació dels presidents d’ambdós clubs, Joan Agustí i Ferran Vilaseca.

«Volem que aquesta final ens apropi a la gent en la nostra voluntat de buscar còmplices de la nostra manera d’entendre el futbol. Som i aspirem a ser un club que lluita pels drets dels jugadors i jugadores», ha dit Agustí.

El club garrotxí ha informat que 0,75 cèntims d’euro de cada una de les 3.000 entrades a la venda per aquesta final aniran destinats a la Fundació Albert Bosch.