Íñiguez mantindrà el dubte de Tolo i Labuckiene fins a última hora

L'Uni Girona ha informat que Tolo pateix una petita lesió muscular a la regió de la cama esquerra i Giedre Labuckiene s’ha ressentit d’una lesió prèvia al genoll

Roberto Íñiguez, en l'últim partit a Fontajau contra el Perfumerías Avenida.

Roberto Íñiguez, en l'últim partit a Fontajau contra el Perfumerías Avenida. / MARC MARTÍ

Tatiana Pérez

Tatiana Pérez

L’Spar Girona haurà d’intentar aconseguir aquest dijous la gesta a Fontajau i remuntar 21 punts al Besiktas, després de la derrota en l’anada a Istanbul (81-60), si vol ser per primera vegada en la seva història a la final de l’Eurocup. Segurament, ho haurà de fer minvat per les baixes arran de l’allau de lesions que ha patit últimament la plantilla que dirigeix Roberto Íñiguez.

L’Uni Girona ha informat avui que Marianna Tolo pateix una petita lesió muscular a la regió de la cama esquerra i que Giedre Labuckiene s’ha ressentit d’una lesió prèvia al genoll. En cap dels casos, el club ha donat detalls sobre el període de baixa estimat. D’altra banda, s’ha especificat que tant Tolo com Labuckiene seran dubte fins a última hora per enfrontar-se al Besiktas en la tornada de les semifinals de l’Eurocup a Fontajau.

Tolo va lesionar-se davant el Jairis i s’ha perdut els darrers quatre partits; mentre que Labuckiene va lesionar-se diumenge passat contra el Perfumerías Avenida.