Alemanyes i xilenes, a les semifinals del CBGB 24

Els catalans Time Travel, Granollers i JET Terrassa maximitzen les seves opcions de lluitar pels títols U16 i U14 en la categoria femenina

El torneig Costa Brava Girona Basket arriba a la 10a edició.

El torneig Costa Brava Girona Basket arriba a la 10a edició. / CBGB

Lluc Perich Pérez

El Costa Brava Girona Basket ha viscut avui la primera jornada de la desena edició omplint de talent jove Palau Sacosta i Montfalgars des de primera hora del matí fins al vespre. Els equips internacionals de Xile i Alemanya s'an assegurat un lloc a les semifinals i demà pel matí es disputaran duels claus per decidir qui els acompanya en la fase definitiva del torneig femení.

Demà a la tarda tindran lloc les semifinals i l’únic que té assegurat ser-hi en categoria cadet és el Barpa Sports xilè. El Time Travel, que reuneix jugadores de diversos clubs de Barcelona, hauria d’acompanyar-les com a líder del grup A. Fontajau i l’altre equip de Xile, en aquesta branca; i Premià de Dalt i Campdevànol, al grup B, lluitaran demà matí l’altra plaça per a les semifinals.

En infantils, el Post SV de Nuremberg també ha certificat el pas a la fase final amb un ple de victòries, el mateix que ha aconseguit el seu rival al grup B, el JET Terrassa, també classificat. Al grup A, el Granollers ha enllestit la feina, però SESE i Bàsquet Girona Uni Laia Palau viuran demà un duel directe a Montfalgars: Només el guanyador seguirà optant al títol.

Un torneig viral

En el seu desè aniversari, el CBGB ha apostat per una modernització que funciona: S’acumulen més de 38.500 visualitzacions a Instagram i el nou compte de TikTok en suma més de 3.000 en només un dia. Igualment, el seguiment ha millorat amb la nova aplicació de Swish, que ahir també va tenir una gran repercussió.