Victoria Federica de Marichalar de Borbó, no para. Convertida en una de les famoses del moment, la influencer gaudeix d'un dels seus estius més especials. I algunes d'aquestes nits d'estiu tan especials s'ubiquen a la Costa Brava. Després de la recent ruptura amb Jorge Bárcenas la popularitat de qui és la cinquena persona en la línia a la successió al tron d'Espanya puja com l'escuma, com també ho fan els rumors sobre la seva vida privada.

Tot i que la filla de la Infanta Elena assegura que en aquests moments en l'últim que pensa és a tenir xicot, en pocs dies ha estat relacionada amb la seva exparella Gonzalo Caballero, amb el jugador de l'NBA Willy Hernangómez i amb l'empresari Santi Serra - conegut com "l'home que murmura als cavalls"-. Però, sembla que qui realment ha aconseguit 'robar-li el cor' no és altre que Álex Recort.

Tal com publica la revista Semana, la complicitat entre Victoria i el model català, de 23 anys, és més que evident: La parella es va conèixer a la passada Fira d'Abril a Sevilla i van connectar immediatament. En les últimes setmanes la seva química s'hauria intensificat i s'han deixat veure en actitud afectuosa durant les vacances de la neboda de Felip VI a diversos llocs de la província de Girona.

Una incipient relació que Victoria ha desmentit a la revista Hola!, assegurant que no té ganes de tenir xicot i deixant clar que ambdós són tan sols bons amics. Tot i que diferents testimonis sostenen que la seva actitud afectuosa i íntima no correspon a una simple amistat.

La Costa Brava, un lloc de gaudi

Durant els darrers dies, la parella ha estat vista a diversos llocs i esdeveniments ubicats a la Costa Brava. Per exemple, el passat 22 de juliol, Victoria i Álex van ser fotografiats al concert de Sebastián Yatra del festival de Cap Roig.

Un dia després, van tornar a estar plegats. En aquesta ocasió, durant l'aniversari de Santi Serra. L'empresari i amic de Victoria, anomenat com "l'home que murmura als cavalls", té una finca a Llagostera on va celebrar el seu 34è aniversari junt amb altres famosos, cantants i gent de la "faràndula". Precisament en aquesta finca és on Victoria es va fotografiar damunt d'un cavall propieta de Santi Sierra per a la portada de l'Hola!.

La revista Semana assegura que aquella mateixa nit la parella va seguir amb la gresca a la discoteca Les Teules de Pals.

També, segons confirma la mateixa publicació, Victoria Federica i el jove model van ser passejar-se "agafats de la mà" a La Santa Market de Santa Cristina d'Aro.

Tot i que Victoria assegura que entre ella i Álex no hi ha res més que una "amistat", la Costa Brava ha sigut testimoni d'una relació que podria anar molt més enllà.