La història entre Shakira i Gerard Piqué sembla arribar al final després d'uns mesos de lluita als jutjats per dirimir qui es queda amb els seus fills. Durant mesos, l'enfrontament entre tots dos ha estat a l'ordre del dia. Ara sembla que han aconseguit arribar a un acord amb l'objectiu d'aconseguir el millor per als fills.

D'aquesta manera, Shakira serà l'encarregada de quedar-s'hi. Però no serà a Barcelona on això passi, sinó que viatjaran a Miami, on viuran en una luxosa mansió en una illa privada on seran veïns d'estrelles del cinema com Matt Damon o artistes del món de la música com Jennifer López i Ricky Martin.

Aquesta és la luxosa casa de Miami on Shakira viurà amb els seus fills google

L'immoble, per un valor de més de 10 milions d'euros, és una finca de 750m2 amb diversos edificis al seu interior. Destaca pel gran ús dels colors blancs i les estances diàfanes, una cosa molt comuna a les cases dels famosos, on prevalen els espais on entra la llum d'una manera clara.

L'elecció de Miami com a residència no és fútil, ja que es tracta del bressol de la música llatina i on es troben la majoria d'artistes que volen despuntar dins dels gèneres en què Shakira és més pròdiga.