Mor als 54 anys Lisa Marie Presley, l'única filla d'Elvis Presley

La cantant va ingressar en un centre hospitalari en estat crític on va morir hores després

Lisa Marie Presley.

Lisa Marie Presley. / Reuters

EFE

L’única filla d’Elvis Presley, Lisa Marie Presley, va morir aquest dijous als 54 anys després d’haver estat hospitalitzada a causa d’una aturada cardíaca. «Amb el cor encongit he de compartir la devastadora notícia que la meva bonica filla Lisa Marie ens ha deixat. Era la dona més apassionada, forta i carinyosa que he conegut», va expressar Priscilla Presley, mare de Lisa Marie, en un comunicat enviat a la revista especialitzada en celebritats People.

El missatge arriba després que la cantant hagués sigut ingressada en un centre hospitalari en estat crític i induïda a un coma. La seva mare va demanar a la gent per les xarxes socials que la tinguessin «en les seves oracions».

Segons el mitjà nord-americà de celebritats TMZ, que també va confirmar la mort de Presley, dijous va rebre primers auxilis i va ser assistida per paramèdics a casa seva ubicada a Calabasas (Califòrnia) després d’haver patit problemes cardíacs. Abans de ser traslladada, els especialistes mèdics van aconseguir recuperar el pols de la cantant, i una vegada va arribar a l’hospital, va ser assistida amb un marcapassos.

Aquesta setmana, la filla de l’astre del rock and roll va ser present a la gala dels Globus d’Or junt amb la seva mare, Priscilla Presley, com a acompanyants de l’actor Austin Butler, que va guanyar el premi a millor actor de drama pel seu paper d’Elvis Presley en el film de Baz Luhrmann.

Lisa Marie Presley va ser l’única filla de l’icònic cantant i mare de quatre fills, entre els quals l’actriu i cineasta nord-americana Riley Keough. Presley va seguir els passos del seu pare i el 2003 va llançar el seu primer àlbum, ‘To whom it may concern’, que va anar seguit de dues produccions més, però des del 2012 no havia tret cap disc nou.