La vida privada de Gerard Piqué en els últims mesos ha donat molt a parlar. Després d'anunciar la seva ruptura amb Shakira, els rumors sobre una tercera persona van començar a cobrar força fins que, finalment, el futbolista va fer oficial la seva relació amb Clara Chía.

Després de deixar enrere la seva carrera com a futbolista per a començar nous projectes professionals, Piqué s'ha mostrat poc inclinat amb la premsa evitant revelar com es troba en aquesta nova etapa de la seva vida en l'àmbit sentimental. Fa només una setmana, el català va fer broma amb la premsa mentre passejava amb la seva actual parella de la mà, sense importar-li les conseqüències.

Des que Shakira va treure el seu últim hit musical amb Bizarrap on llançava diferents indirectes feia la seva exparella, Gerard ha estat el focus d'atenció, ja que de moment havia evitat pronunciar-se en res relacionat amb la mare dels seus fills. Ha estat ara quan, sense pèls en la llengua, no ha dubtat a donar el nom de la colombiana contestant a una pregunta en concret.

Durant l'entrevista amb el jove tiktoker britànic John Nellis, se li va preguntar a l'exfutbolista quin era el contacte més famós que tenia en la seva agenda del telèfon mòbil. Entre tots els noms que podria haver dit, Piqué no va dubtar a respondre que el de Shakira: "Potser, diria que Shakira. Va ser la meva parella, podria ser ella. Estic pensant en seguidors d'Instagram. Si és sobre futbol, Cristiano, que és el més seguit en el món".

A més, s'ha mostrat molt seriós en parlar per primera vegada de la seva separació de la cantant, reconeixent que no ha estat gens fàcil per a ell: "Els últims mesos per a mi han estat complicats, necessitava desconnectar i marxar-me uns dies de vacances".

Qui li tria la roba?

D'altra banda, també ha decidit parlar públicament per primera vegada de la seva actual parella, i encara que semblava que era ell qui portava la veu cantant en la seva nova relació, Gerard ha sorprès amb unes declaracions durant les xerrades de presidents de la Kings League.

L'empresari ha revelat que Clara Chía és la que "porta els pantalons" en la parella, almenys en qüestions d'estètica, reconeixent a Ibai Llanos que és ella qui tria la seva roba: "No veig revistes de moda, la veritat és que vaig amb la meva núvia a la botiga i m'ho compra ella, saps? Soc una marioneta".

La cançó de Clara Chía

Els rumors assenyalaven que Clara Chía havia estat hospitalitzada, però res s'havia aclarit sobre aquest tema. La veritat és que la cançó va sorprendre el cercle de Piqué i la seva parella. Però i si la núvia del futbolista hagués respost amb un altre tema? Així ho ha volgut imaginar el programa de Telecinco Fiesta, que ha anat més enllà.

Maria Verdoy s'ha ficat en la pell de Clara Chía, la nova parella de Gerard Piqué, i ha creat amb l'ajuda de la resta de l'equip de 'Fiesta' un autèntic hit: la resposta de la jove catalana a la cançó de Shakira amb Bizarrap.

La lletra d'aquesta peculiar versió de la sessió 53 és el que sens dubte podria ser el punt de vista de Clara Chía de tot l'escàndol format després de la sonada ruptura del futbolista i la cantant colombiana.

L'equip de 'Fiesta' no sols ha creat la resposta ideal a la cançó de Shakira, també ha viatjat fins a Barcelona per a posar a tot volum la cançó enfront de la casa de Shakira. Sortirà la cantant colombiana al balcó a respondre al programa?

Així és la lletra de la cançó:

Perdón, ya cogí otro mood

Así no puedo, no quiero otra canción

Yo en proceso de adaptación

Y cuando lo superaba, saliste por el balcón

Sorry, Shaki, hazte caso, hace tiempo que me compré el Casio

Si una loba como tú no está pa’ novatas

Una cría como yo no puede más con tu actitud

Uh, uh, uh, uh

Siento la magnitud, uh, uh, uh, uh

Él juega en otra liga y por eso está con Clara Chía,

uh, uh, uh, uh, ah, oh, oh, oh

Las dos amamos la mermelada pero hace días que está caducada,

Yo contigo nunca me meto ni aunque me cantes o me dediques,

No sabía que pa’ ti era tan inspiradora

Sorry, Piqué y yo somos la pareja de mo-da

Nos dejaste con la bruja a la vista, con portás de revistas y la canción en las listas,

El negocio que te has hecho con toda esta ruptura, tu waka-waka no te lucra y conmigo sí facturas

Tienes fama, de cantante buena,

Y esta letra, va a ser tu condena,

No me nombres, no es como me pintas,

Me estoy cansando y no puedo más con tu actitud,

Uh, uh, uh, uh

Ah, oh, oh, oh

Si paga al Fisco se queda sin nada,

Shaki, vamos, venga DE- CLARA

Yo a tu lado soy pura elegancia

Y lo del Twingo es una falacia

Te lo digo con sinceridad

Deja a un lado la rivalidad

Que lo estoy pasando fatal

Y no saben ya qué inventar

Con un panel publicitario

Voy acelerá, ay qué porrazo

Ay, muchos temazos

Pero trabaja los celos un poquito también

Fotos por donde me ven

Yo sí me siento un rehén

Por mí todo bien

El Piqué se ríe

Y a mí no me queda otra que reírme con él

¡Ya está, adéu!