Shakira arrasa amb tot: la inesperada cosa que s'ha endut de casa seva a Barcelona

Els ciutadans s'han acostat a la casa de la cantant i s'han sorprès amb el darrer moviment de la mudança

Shakira arrasa amb tot: la inesperada cosa que s'ha endut de casa seva a Barcelona

Shakira arrasa amb tot: la inesperada cosa que s'ha endut de casa seva a Barcelona / "En punto"

Sandra Artuñedo

La ruptura entre Shakira i Piqué ha fet la volta al món, i continua al focus mediàtic. Semblava que després de marxar a Miami, la separació amb l'exfutbolista passaria a segon pla però això que ha fet Shakira ha servit perquè seguissin en boca de tothom.

Durant els darrers dies alguns curiosos s'han acostat al domicili on residia la cantant colombiana amb l'esperança d'obtenir alguna informació sobre els moviments relacionats amb la mudança. S'esperaven veure caixes sortint, mobles a les entrades de l'edifici, però un ciutadà s'ha quedat sorprès amb l'últim detall que Shakira ha volgut rescatar.

Shakira ha arrasat amb tot i s'ha endut fins i tot els arbres del seu antic habitatge a Barcelona. Un ciutadà ha captat el moment en què una grua retira un dels arbres del jardí de la vivenda.

Una imatge que ha compartit a Twitter el compte @Srtacotilleo i que ha desfermat el riure en xarxes socials, en veure com la cantant colombiana, no s'ha volgut oblidar res a Barcelona, fins i tot si la seva mudança inclou el seu arbre favorit.