Una segona cita entre Shakira i Lewis Hamilton demostra que la colombiana ha oblidat a Gerard Piqué

Unes imatges en poc temps, deixen entre línies el nou possible amor de la cantant

Shakira

Shakira / Twitter

Cristina Clopés

Cristina Clopés

Shakira viu a Miami i des que ha superat la seva ruptura amb Gerard Pique, després de cinc cançons, 'Te felicito', 'Monotonía', 'Sesión #53', 'TQG' i 'Acróstico' sembla que comença a donar un nou rumb a la seva vida. Fa unes setmanes va haver-hi molta polèmica per veure a Shakira amb Tom Cruise i amb Lewis Hamilton al GP de Miami.

La colombiana ha començat a viure una nova vida on va a veure el bàsquet i anima a l'equip del Miami Hits, continua amb la seva afició del surf, continua passant i dedicant temps els seus fills i ha començat a aparèixer rodejada de noves celebritats com Tom Cruise o Lewis Hamilton. 

Actualment, Shakira està en el punt de mira de tothom perquè sembla que ja ha superat la seva ruptura amb Piqué, que està centrada en els seus fills, demostrant-ho amb la cançó d'"Acróstico", però que passa amb l'amor? La cantant no para d'aparèixer en diversos esdeveniments i això pot provocar que se la relacioni d'una forma encertada o equivocada amb algunes celebritats.

A principis del mes de maig, la colombiana va anar al GP de Miami 2023 i com va coincidir amb Tom Cruise, els rumors van començar a córrer per mitjans i xarxes socials. Diversos mitjans van dir que Tom Cruise estava molt interessat a conèixer a Shakira amb més deteniment, revista 'Page Six'.

La revista 'Heat' diu que Shakira ha dit que no vol conèixer a l'actor, que no sent cap mena d'atracció cap a ell. Ella només estava tenint una actitud atenta i amistosa, però no buscava l'amor, almenys, amb ell. Shakira ha sigut humil i ha comunicat que no vol avergonyir-lo ni fer-lo sentir malament, però que, tot i sentir-se molt afalagada no hi ha un interès ferm per part de la cantant.

La cantant està sent vinculada amb un munt de nois des que està vivint a Miami, Lewis Hamilton, Tom Cruise, Henry Calvin, Maluma o Jimmy Butler, per exemple. Shakira és una dona molt cotitzada des que ha començat la seva nova vida a Miami, també s'ha començat a relacionar amb un munt de celebritys, ampliant el seu cercle amistós i qui sap, si fins i tot, amorós.

Shakira, Lewis Hamilton i uns amics

Shakira, Lewis Hamilton i uns amics / GETTY

Shakira ha desmentit tots els rumors, però, per qué apareix per segona vegada amb Lewis Hamilton?

L'11 de maig va ser vista i fotografiada en un iot, juntament amb Lewis Hamilton, per segona vegada. La primera va ser el dia del GP de Miami, sopant amb el pilot de Mercedes. El 'Daily Mail' i 'The Sun' han tret les fotos a la llum i ja es comença a parlar de relació amorosa.