Els àudios de Robinho on declara haver violat en grup a la noia fa nou anys

En els àudios proporcionats per Telecinco a 'El Programa de Ana Rosa' es veu com el telèfon sona i parlen entre tots

Unes converses telefòniques gravades per la policia

D.M

El Tribunal Suprem italià confirmava fa un any la condemna a nou anys de presó a l'exjugador brasiler Robson de Souza 'Robinho' per violar a una noia de 23 anys en una discoteca de Milà el 2013, quan vestia la samarreta del Milà.

El Suprem italià va rebutjar el recurs presentat pels advocats de Robinho, que van defensar al futbolista en assegurar que la noia va tenir relacions sexuals voluntàries amb el brasiler, segons informen els mitjans italians.

Per a la sentència definitiva van ser importants algunes trucades telefòniques interceptades en les quals Robinho assegurava: "Em fa riure perquè no m'interessa", afegeixen les fonts esmentades.

Àudios de Robinho confessant

'El programa de Ana Rosa' mostra els àudios de les converses que va tenir el jugador de futbol i els seus amics reconeixent que van tenir sexe en grup amb la víctima i parlant sobre estratègies per a defensar-se de l'acusació.

Aquests àudios els va mostrar justícia italiana com a prova per a demostrar que el jugador de futbol Robinho va violar a una noia en grup amb els seus amics. Al principi el futbolista no li va donar importància a l'acusació: "Per això ric, no m'importa. La nena estava extremadament borratxa, ni tan sols sap qui soc".

"Per això ric, no m'importa"

En els àudios proporcionats per Telecinco en 'El Programa de Ana Rosa' es veu com el telèfon sona i parlen entre tots. Unes converses telefòniques gravades per la policia.

En primera instància el futbolista no va donar importància a l'acusació. "Per això ric, no m'importa", confessa Robinho en una conversa telefònica amb un dels seus amics. "La nena, la dona estava extremadament borratxa, ni tan sols sap qui soc", aquesta va ser la seva última declaració sense importància.

Van ser cridats a declarar

Arran d'això, tant Robinho com els seus amics van ser cridats a declarar. A partir d'aquí el futbolista va començar a treballar en una estratègia de defensa. "Encara que em cridin per a alguna cosa, no hi ha problema. Aniré allà, diré: primer les coses van passar fa un any i segon: ni tan sols vaig tocar a la noia. La càmera no em filmaria menjant-me a la noia", confessava Robinho.

Al final, va intentar donar-li la culpa a la resta del grup que havien marxat ja al Brasil."Qui la va tocar és allà al Brasil".

Robinho va fugir d'Itàlia

La justícia els va condemnar tant a Robinho com als seus amics, no obstant això, la sentència no va tenir validesa, ja que el Brasil no té conveni d'extradició amb Itàlia, és l'últim que es pot veure en els àudios proporcionats per 'El programa de Ana Rosa' de Telecinco.