Shakira podria estar de nou embarassada?

Una vident pronostica que Shakira serà mare de nou

El bebè serà una nena i serà d'un esportista

La relació entre Shakira i Hamilton, confirmada per un famós paparazzi

La relació entre Shakira i Hamilton, confirmada per un famós paparazzi

Abril Benítez

Una famosa vident que ja ha encertat en diverses ocasions prediccions sobre diversos famosos afirma que la cantant tornarà a ser mare i que, en aquest cas, serà d'una nena, donant una germaneta a Sasha i Milan. Tots sabem que Shakira va passar un any molt dur en adonar-se de la suposada infidelitat de Gerard Piqué i després haver de passar pels tribunals per una separació, no és gens fàcil i menys quan hi ha indicis que t'han estat infidel durant la teva relació i tens fills en comú.

Després de diverses cançons, a poc a poc, la cantant va anar deixant anar tot el que duia a dins i va començar a trobar-se de nou a ella mateixa. Quan Shakira sembla que ja està molt millor, se l'ha començat a relacionar amb diversos personatges públics com Tom Cruise, Alejandro Sanz o Lewis Hamilton.

Shakira cantant en el videoclip 'Acróstico' amb Milán i Sasha

Shakira cantant en el videoclip 'Acróstico' amb Milán i Sasha / Youtube

Finalment, sembla que la relació que està mantenint amb Lewis Hamilton és real o almenys mitjans com People o The Sun tenen detalls sobre la relació, gràcies a diverses fotos capturades on se'ls veu a ambdós, normalment amb altres persones.

La vident Mhoni Vidente ha encertat moltíssims pronòstics que ha fet a diversos famosos i ara ha tingut una visió on Shakira es quedava embarassada de nou i aquest cop d'un altre esportista o d'una persona que, últimament, està molt a prop de la cantant. I per a rematar la predicció té clar que serà una nena, després de dos nens, ara li tocarà donar a llum a una preciosa nena.

A part d'aquesta visió també ha pronosticat que la cantant colombiana tindrà molts problemes amb els pares de Gerard Piqué per emportar-se als nens a viure a Miami.