Ana Obregón genera una enorme preocupació per la seva salut mental en publicar una frase pertorbadora a les seves xarxes socials

Els seus seguidors esperen que estigui bé

Ana Obregón amb la seva neta Ana Sandra

Ana Obregón amb la seva neta Ana Sandra

Maria Fernández

Ana Obregón va tornar a Espanya fa unes setmanes amb la seva neta, Ana Sandra, després d'haver estat protagonista d'un dels temes més comentats de l'any, que deriva d'una de les polèmiques més importants en l'àmbit social: els ventres de lloguer. Cal destacar que a Espanya és una pràctica il·legal, per aquesta raó, la nena ha nascut als Estats Units, concretament a un hospital de Miami. Després d'unes publicacions a les seves xarxes es creu que Ana pot estar vivint una situació d'estrès i tristesa molt forta que l'està portant a tenir problemes de salut mental.

Després de vendre l'exclusiva a 'HOLA!' i revelar que es tracta de la filla del seu fill mort, Aless (de manera que ella seria la seva àvia), Ana ha tornat a Espanya i ha presentat 'El chico de las musarañas', el llibre que va començar a escriure el seu fill Aless i que ella es va encarregar de continuar. A part de parlar sobre el llibre, l'actriu també ha respost diverses preguntes sobre el naixement per gestació subrogada de la seva neta Ana Sandra, a qui s'ha referit com a "un miracle".

Des d'aleshores, Obregón ha mostrat el domini que té manejant les xarxes socials mostrant el dia a dia del creixement de la petita. Diverses persones han manifestat a Internet la seva preocupació envers la salut mental d'Ana Obregón. Això ha succeït després de la darrera publicació d'Ana a Instagram. En la publicació, la investigadora del programa 'Mask Singer' ha volgut mostrar la celebració dels tres mesos de vida de la seva filla-neta amb diverses fotografies i una reflexió.

Tot i que, en principi, tot sembla normal, hi ha una frase del text que o no s'ha entès bé entre els seguidors o realment hi ha un problema més greu darrere

Al principi de la publicació, Ana felicita l'aniversari a la petita: "Feliç aniversari, 3 mesos, Anita", per després fer una petita reflexió: "Has arribat a la meva vida com un angelet desitjat pel teu pare des de la terra fins a l'eternitat on viu ara estimant-te i protegint-te cada segon, agraït amb els que celebren la teva existència i perdonant els que et van negar el dret a viure, perquè així era el teu pare, ple de bondat i integritat... He tornat a respirar, somriure i viure gràcies a tu".

La neta d'Ana Obregón

La neta d'Ana Obregón, Ana Sandra / Instagram Ana Obregón

Però, han estat els seus plans de celebració els que realment han preocupat algunes persones: "A les 8 d'aquesta nit prepararé un pastís que bufarem amb el teu papa, la teva besàvia i el teu besavi i et cantarem l'aniversari feliç amb amor infinit".

El fet de celebrar els tres mesos del nadó amb tres persones mortes (Aless Lequio, Antonio García Fernández i Ana María Obregón Navarro) ha fet que molts usuaris qüestionin l'estabilitat mental d'Obregón, generant preocupació en ells.

Una experiència estranya

A més, Obregón va revelar una cosa que va sorprendre tothom. "M'estaven intentant convèncer, però jo no n'estava gaire segura perquè no sabia si tindria forces. Aquest llibre és una catarsi, però he hagut de reviure moments profundament dolorosos. Bé, poso el meu mòbil sobre la taula i de sobte comença a sonar. Miro i de qui era la trucada?" Resulta que era Aless Lequio, el seu fill mort. El seu nom apareixia a la pantalla, assegura convençuda. Una trucada des de “l'altra banda”. Resulta que el terminal feia dos anys que estava tancat en un calaix... però, n'hi ha més.

Hi ha testimonis d'aquest moment, assegura Ana. La directora de no-ficció de l'editorial pren la paraula: "Era d'Aless. Ana li va ensenyar primer a Susana, que es va posar les mans al cap i, molt nerviosa, ens va ensenyar el mòbil sonant". Obregón ho va interpretar com un senyal diví: "Em vaig dir que ho havia de fer perquè és el que volia el meu fill. Amb això tanco els seus tres desitjos: sobretot, tenir una filla i després que es publiqués el seu llibre i obrir una fundació amb el seu nom per investigar del càncer".