Troben inconscient a Johnny Depp en un hotel de Budapest

Dimarts passat 18 de juliol van haver de cancel·lar el concert a Budapest

Andrea Riera

Fa un any del judici mediàtic entre Johnny Depp i Amber Heard. El jurat de l'estat de Virgínia va donar la raó a l'actor i va guanyar la demanda per difamació contra la seva exdona.

Després de diversos anys en què se'l relacionava amb l'alcohol i les drogues, Depp va afirmar que durant anys va recórrer a això per a bregar amb l'abús de Amber Heard. Després del judici, la vida de l'intèrpret de 'Pirates del Carib' ha fet un gir radical, ja que només ha participat en una pel·lícula, i se li ha truncat la seva carrera com a actor.

Així i tot, l'estatunidenc va decidir rellançar la seva carrera com a músic amb el grup 'Hollywood Vampires' i estan de gira per Europa. Dimarts passat 18 de juliol la banda de música es va veure obligada a cancel·lar el concert que tenien programat a Budapest, explicant que s'havien produït "circumstàncies inesperades".

Ara, el diari 'Blikk' ha informat que el veritable motiu de la cancel·lació del concert va ser que van trobar a Johnny Depp inconscient a l'habitació de l'hotel. Un metge d'urgències es va desplaçar cap a l'Hotel Corinthia per a atendre'l.

Una font pròxima a la banda ha explicat que estava tot preparat per a l'actuació, fins i tot el públic ja havia entrat en el recinte i que el va sorprendre la situació: "Els membres de la banda també havien fet un ajust de so programat a la tarda. Ningú va pensar si més no en el fet que Johnny Depp no participés, un col·lega també va instal·lar el seu micròfon".

"Tot el que escoltem és que Depp ni tan sols podia sortir de l'hotel. També sentim que van trucar a un metge per a veure si tenia una cosa pitjor o que simplement estaven exagerant com s'exagera amb les estrelles de rock", va afegir la font.