Rauw Alejandro hauria estat infidel a Rosalía amb una influencer

El mateix cantant va encarregar al seu equip que es posessin en contacte amb ella per a convidar-la a un dels seus concerts

Rauw Alejandro va ser infidel a Rosalía amb una influencer

Rauw Alejandro va ser infidel a Rosalía amb una influencer

Sonia Castillejo

S'han referit a ella com "la famosa concursant de realities", però al final s'ha revelat la seva identitat. La ruptura entre Rauw Alejandro i Rosalía continua donant titulars, sobretot, gràcies als intents del cantant porto-riqueny de reconquerir a Rosalía.

Els rumors sobre la seva suposada infidelitat no han deixat de circular, tampoc els noms de les dones amb les quals s'hauria ficat al llit a esquena de Rosalía. L'últim a fer-se públic hauria estat el definitiu, el causant de la ruptura.

Tal com ha assegurat la col·laboradora de Telecinco Amor Romeira, l'artista llatí s'hauria ficat al llit amb una influencer valenciana molt coneguda per la seva participació en diversos programes. Es tracta de Zaira de la Morena, una jove de 23 anys que va participar en 'Mujeres, Hombres y viceversa'.

La col·laboradora de 'Fiesta de verano' ha assegurat que el propi Rauw Alejandro va encarregar al seu equip que es posessin en contacte amb Zaira per a convidar-la a ella i a les seves amigues a un dels seus concerts: "Es va fixar en ella i volia conèixer-la en persona".

L'equip de recerca de 'Fiesta de verano' s'ha posat treballar i ha descobert que el tonteig a les xarxes socials entre el cantant i la influencer ve de lluny, tal com mostren els vídeos amb missatges subliminals que Zaira compartia amb els seus més de 124.000 seguidors.