Mor Luana Andrade amb només 29 anys

Mor la ‘influencer’ brasilera Luana Andrade després de sotmetre’s a una liposucció

Mor la ‘influencer’ brasilera Luana Andrade després de sotmetre’s a una liposucció / Instagram

La ‘influencer’ brasilera Luana Andrade, una model de 29 anys que lluïa una figura esvelta, va morir aquest dimarts per complicacions derivades d’una liposucció a què s’estava sotmetent en un hospital privat de São Paulo.

Andrade va patir una aturada cardíaca dues hores i mitja després d’iniciar-se l’operació, fet que va portar a interrompre la cirurgia d’extracció de greix corporal, segons va informar en un comunicat l’Hospital São Luiz del barri d’Itaim Bibi, un dels més exclusius de la ciutat.

En anàlisis mèdiques posteriors es va constatar una trombosi, així que la ‘influencer’ va ser traslladada a una unitat de cures intensives per rebre un tractament hemodinàmic. No obstant, el centre sanitari va dir que Andrade «va evolucionar desfavorablement» i va morir per una embòlia pulmonar.

«El pitjor malson»

El seu nòvio, el també ‘influencer’ João Hadad, va declarar a les xarxes socials que està «destrossat» i que està vivint el seu «pitjor malson». En el seu comentari, Hadad va recordar la seva nòvia com una persona «extraordinària» que «va captivar el món amb la seva gràcia i elegància».

Andrade, que treballava com a assistent d’un programa de televisió a la cadena SBT i tenia una marca de roba, lluïa una figura prima en les últimes fotografies publicades a Instagram, xarxa social en la qual acumulava 435.000 seguidors.

A la seva més recent publicació, penjada dilluns, apareix amb roba esportiva ajustada en un gimnàs a què es refereix com el seu «lloc favorit» a São Paulo.

El Brasil va ser el 2022 el segon país del món amb un major nombre d’intervencions estètiques, poc més de tres milions i només per darrere dels Estats Units, segons un informe de la Societat Internacional de Cirurgia Plàstica Estètica publicat aquest any. La liposucció va ser l’operació més popular, al representar el 13% de les cirurgies estètiques portades a terme al país