Douglas Luiz reprèn la seva relació amorosa amb Alisha Lehmann, la dona futbolista amb més seguidors del món

Els dos jugadors de l'Aston Villa van mantenir un festeig que va acabar el novembre del 2022

La parella no hauria acabat la seva relació sentimental de manera amistosa, però tot apunta a una nova reconciliació

Bruna Segura

Els dos jugadors de l' Aston Villa, Douglas Luiz i Alisha Lehmann , van mantenir un festeig que va acabar el novembre de 2022. La parella no hauria acabat la seva relació sentimental de forma amistosa, ja que segons la premsa britànica, el motiu de la seva ruptura va ser la participació de la jugadora en un calendari per al 2023, amb un posat provocatiu.

Encara que, la relació podria haver pres un nou rumb després d'aquest Nadal. La suïssa va compartir un carrusel de fotografies al seu compte d'Instagram, i hi apareixien els seus éssers estimats. A la publicació, el jugador brasiler va respondre amb un "T'estimo" en els comentaris.

Aquest comentari no sembla haver estat un rampell, ja que el mateix futbolista va compartir una nova fotografia a les seves històries durant el 2 de desembre. A la imatge, Douglas apareixia d'esquena abraçada a Lehmann, en el que sembla que és l'habitatge d'un dels dos. La internacional suïssa Lehmann, que és la dona esportista amb més seguidors a Instagram -16,3 milions-, ha republicat la imatge amb un altre cor i una rosa.

Alisha Lehmann va mantenir una relació de tres anys amb la seva companya de selecció, Ramona Bachmann. Després d'aquest romanç, va començar a sortir amb Douglas Luiz el 2021, i la seva relació va durar un any fins a la ruptura esmentada anteriorment. Ara tot sembla que la història d'amor entre els dos jugadors de l'Aston Villa continuarà.