Rosalia i Jeremy Allen embarcats en un nou amor?

La cantant està començant a refer la seva vida amb l'estatunidenc Jeremy?

Rauw va perdre la seva oportunitat, sent infidel a Rosalia?

Rosalia, de nou, enamorada?

Rosalia, de nou, enamorada? / EFE

Cristina Clopés

Cristina Clopés

Ja fa unes setmanes que s'està parlant molt sobre la cantant i, l'actor Jeremy Allen White; però qui és aquest noi? Rosalia ha oblidat a Rauw després de tres anys de relació? La cantant catalana i el cantant porto-riqueny van anunciar la seva ruptura el juliol de l'any passat i sis mesos després se l'està relacionant amb aquest jove actor estatunidenc. Recordem que, la relació entre els dos cantants es va trencar per una suposada infidelitat de Rauw amb la colombiana Valeria Duque. Així doncs, ara és el moment de Rosalia? Trobarà la felicitat desitjada? T'expliquem qui és Jeremy.

Qui és el nou xicot de Rosalia

Jeremy Allen és el net del conegut actor i comediant Gene Wilder. Jeremy va saltar a la fama gràcies a la interpretació de Phillip 'Lip' Gallagher a la sèrie Shameless. Actualment, apareix en la sèrie televisiva The Bear. L'actor de 32 anys és estatunidenc i ja ha guanyat diversos premis d'interpretació. A més, una de les seves últimes campanyes publicitàries l'ha fet brillar encara més; col·laborant amb la marca Calvin Klein.

No val a dir res més, unes imatges valen més que 1.000 paraules.

El cos fervent del jove ha fet esclatar les xarxes, felicitant Rosalia per la seva nova relació. Oblidant, ara sí, a Rauw Alejandro. Tot i això, encara no hi ha una confirmació per part de cap de les dues parts amb relació al seu festeig, però segons fonts properes, s'espera que en les pròximes setmanes anunciïn el que tots ja sabem: que són parella.

Se'ls ha pogut veure en diverses fotos passejant, junts, per Nova York. A més, la cantant catalana ha fet like a l'anunci de Calvin Klein on apareix l'actor fent de model. Així doncs, podrem confirmar la relació entre ambdós? Esperem tornar a veure una Rosalia enamorada.