El porter del PSG, Sergio Rico, ja no està sedat i ha recuperat la consciència

La seva parella Alba Silva comunica l'última hora: "Sabia que tiraria endavant perquè és un campió"

Sergio Rico durant un entrenament amb el PSG

Sergio Rico durant un entrenament amb el PSG / Victor Joly / DPPI / AFP7 / Europa Press - Arxiu

EP

Bones notícies sobre l'estat del porter del PSG Sergio Rico, ingressat a la Unitat de Vigilància intensiva de l'Hospital Universitari Verge de la Rosada des del passat 28 de maig, després de patir una caiguda a cavall a La Rosada i ser colpejat al cap per uns bous desbocats.

La setmana passada, després d'una petita recaiguda en la seva recuperació després que els metges decidissin retirar-li la sedació per a veure com responia als estímuls, l'hospital emetia un comunicat informant que per petició expressa de la família del porter del París Saint Germain, no hi hauria més comunicats mèdics sobre el seu estat tret que es produïssin canvis significatius.

Des de llavors és la seva dona, Alba Silva, la que amb una amabilitat i una enteresa dignes d'admirar en aquests duríssims moments, és qui dia a dia ens dona a les portes del centre mèdic l'última hora sobre l'evolució de Sergio Rico. I aquest dilluns les notícies no poden ser millors.

I és que tal com ha revelat la influencer amb un somriure tímid, el futbolista continua "fent passets cap endavant i la veritat és que ja veiem una mica més de llum".

"Gràcies a l'hospital i al personal sanitari que s'estan portant increïblement, no sols amb Sergio sinó amb tots els malalts i, de veritat, gràcies a ells i gràcies a Déu, a tothom que ens ha enviat moltíssima força, anem cap endavant i estic molt més animada" ha afegit, confirmant que el futbolista ja no està sedat i ha recuperat la consciència: "Sí, a poc a poc i jo sabia des del principi que tiraria endavant perquè és un campió".

"A poc a poc, cal tenir molta paciència" ha respost quan li hem preguntat si Sergio els reconeix i ja poden parlar amb ell, mantenint la prudència i la cautela en aquests moments en els quals, ara sí, comencen a veure la llum al final del túnel.