Ureña entra al lloc de Riquelme contra el Celta

El tècnic aposta per l'extrem figuerenc i deixa Samu Saiz a la banqueta

Òscar Ureña va disputar els últims minuts del partit a València, els seus primers a la màxima categoria del futbol estatal.  | GIRONA FC

Òscar Ureña va disputar els últims minuts del partit a València, els seus primers a la màxima categoria del futbol estatal. | GIRONA FC / carles rosell. girona

Tatiana Pérez

Tatiana Pérez

Després de la victòria de dilluns passat contra el Getafe (3-1), Montilivi té ganes de més avui amb el Celta. En aquest sentit, Míchel ha apostat per repetir el mateix onze amb la parella de davanters Stuani-Taty Castellanos. El tècnic ha introduït un únic canvi i ha donat la titularitat al jove extrem figuerenc Ureña al lloc del lesionat Riquelme, mentre que Samu Saiz començarà a la banqueta.

El club ha informat que Riquelme "és baixa per una fissura al cap de l'húmer esquerre" i que també perd Valery "per un esquinç al turmell dret". L'evolució de les seves respectives lesions marcarà la tornada als entrenaments amb el grup, que aquesta setmana només ha tingut tres dies per preparar el partit.

Aquest és l'onze del Girona: Juan Carlos, Yan Couto, Santi Bueno, David López, Juanpe, Miguel, Yangel Herrera, Aleix Garcia, Ureña, Taty Castellanos i Stuani.

Per la seva part, Eduardo Coudet sortirà amb Marchesín, Hugo Mallo, Aidoo, Núñez, Javi Galán, Tapia, Cervi, Fran Beltrán, Óscar, Carles Pérez i Iago Aspas.