Arnau es queda a la sub21 i no anirà amb l’absoluta

De la Fuente no crida el defensa del Girona, que s’ha de conformar a compartir la selecció de Santi Denia juntament amb Rodrigo Riquelme

Un onze de la sub-21 amb Arnau Martínez

Un onze de la sub-21 amb Arnau Martínez / RFEF

Escudero

Arnau Martínez ha estat inclòs en la convocatòria de Santi Denia pels partits que disputarà la setmana que ve la selecció espanyola sub21 contra Suïssa i França dels dies 24 i 28. El defensa del Girona era a moltes de les travesses per ser inclòs per primera vegada en una cita amb l'absoluta, però finalment Luis de la Fuente s'ha decantat per Dani Carvajal (Madrid) i l'ex del Girona, ara al Tottenham, Pedro Porro. Amb Arnau, a la llista de la sub21 també hi és Rodrigo Riquelme. Entre els citats també hi ha Baena (Vila-real).

La primera convocatòria de Luis de la Fuente com a seleccionador d’Espanya presenta catorze novetats respecte als internacionals que van disputar el Mundial de Qatar, amb la primera convocatòria de David García i els retorns de Kepa Arrizabalaga, Pedro Porro, Nacho Fernández, Íñigo Martínez, José Luis Gayá, Martín Zubimendi, Dani Ceballos, Mikel Merino, Fabián Ruiz, Bryan Gil, Mikel Oyarzabal, Iago Aspas, Joselu i Gerard Moreno.

De la Fuente, que després d’anunciar la llista es va assabentar dels problemes de Pedri, va anunciar en els mitjans de la Reial Federació Espanyola de Futbol una primera llista amb «jugadors que han tingut una gran trajectòria en les diferents categories de la selecció».

La llista completa és:

Porters: Kepa, Robert i Raya.

Defenses: Carvajal, Porro, Laporte, Nacho, Íñigo Martínez, David García, Gayá i Balde.

Migcampistes: Rodri, Gavi, Zubimendi, Ceballos, Merino, Fabián i Pedri.

Davanters: Nico Williams, Morata, Olmo, Gil, Oyarzabal, Aspas, Joselu i Gerard Moreno.