L'afició de l'Espanyol esgota en 10 minuts les entrades per al partit de Montilivi

L'afició blanc-i-blava 'ha devorat' el paquet de localitats que ha posat a la venda el club aquest divendres per als socis a un preu de 40 euros

Aficionats de l'Espanyol en un desplaçament

Aficionats de l'Espanyol en un desplaçament / RCDE

Raúl Paniagua

Després de tres derrotes consecutives i a un punt del descens, l'Espanyol afrontarà un partit molt important a Girona el dissabte 1 d'abril a les 14.00 hores. Encara que el mateix capità, Sergi Darder, va assegurar que espera un camí llarg i que el partit de Montilivi no serà definitiu per a res, els seguidors pericos veuen el duel català com una cosa transcendental i no deixaran a l'equip sol.

El club ha posat aquest divendres a les 10.00 hores un paquet de 300 entrades a la venda a un preu de 40 euros i les localitats s'han esgotat en tot just 10 minuts. A les 10.11 hores, el club ja comunicava en el seu web que s'havien liquidat totes els tiquets per a la zona visitant de l'estadi gironí. Alguns seguidors ja havien comprat la seva entrada per 47 euros abans de llançar-se aquesta promoció, que s'havia de mantenir oberta fins al dimarts. No serà necessari.

Tres dies de descans

«L'RCD Espanyol de Barcelona informa a tots els seus socis que s'han esgotat totes les entrades en la zona visitant a l'Estadi de Montilivi per a dissabte que ve 1 d'abril. El club agraeix a l'afició tot el compromís per a animar a l'equip en el partit enfront del Girona FC de la pròxima jornada número 27 del campionat de Lliga», explicava la nota de l'entitat perica.

El partit a Girona serà la primera cita després de l'aturada de seleccions, al qual va arribar l'Espanyol després de la dura derrota contra el Celta a casa. Diego Martínez ha donat tres dies de descans als seus jugadors aquest cap de setmana i la plantilla no es tornarà a entrenar a Sant Adrià fins al dilluns a les 17.00 hores per a preparar el partit a Girona, on hi haurà centenars de pericos.