Míchel iguala les victòries d'Eusebio i se situa a 5 de Machín

El tècnic del Girona empata amb el tècnic castellà, el qual només va fer tres punts més en tota la Lliga 2018/19

Míchel Sánchez, dissabte a l'estadi

Míchel Sánchez, dissabte a l'estadi / ANIOL RESCLOSA

Jordi Bofill

Jordi Bofill

Míchel, des del primer minut del primer dia, té entre cella i cella fer història amb el Girona a Primera. Tot i que encara sigui aviat per confirmar que la permanència de l'equip a la categoria és una realitat, del qual sí que pot presumir el tècnic madrileny és d'haver igualat a Eusebio Sacristán en nombre de triomfs a l'elit a la banqueta blanc-i-vermella. El partit contra l'Espanyol va significar la novena victòria del curs, les mateixes del tècnic castellà en tot el curs 2018/19, el del descens. De fet, aquell Girona només va sumar tres punts més (37) que l'actual (34), i això que encara falten 11 jornades perquè s'acabi el campionat. Encara ho aconseguirà, Míchel.

Abans, però, caldrà tocar de peus a terra i mantenir el to competitiu que s'està lluint fins ara. Perquè Eusebio, de les deu darreres jornades de Lliga, en va perdre nou. És a dir, que se les prometia felices, també, quan tenia els 34 punts que avui té Míchel.

El repte de l'actual Girona, però, a banda de segellar la permanència és superar el Girona de Machín, que va signar 51 punts estratosfèrics en la temporada de l'estrena a Primera. Amb el sorià a la banqueta, el Girona va col·leccionar catorze victòries, cinc més que les que fixa ara la taula de registres. Serà capaç d'assolir-ho, Míchel?

La dada que també ha estripat Míchel és la de victòries a la banqueta d'un mateix equip, superant les que havia signat amb el club dels seus amors, el Rayo Vallecano. A Montilivi, el tècnic del Girona ja té 35 victòries a la butxaca, deixant enrere les 34 que havia sumat amb el seu antic equip. Amb l'Osca, el tercer en discòrdia, només n'havia pogut celebrar 24.

Subscriu-te per seguir llegint