El Girona torna a tastar la derrota quatre partits després

Als gironins se’ls hi continuen resistint les victòries a domicili, i més al José Zorrilla, on no han guanyat mai

Bernardo en una acció durant el partit a l'estadi José Zorrilla.

Bernardo en una acció durant el partit a l'estadi José Zorrilla. / Laliga

Els moments de glòria no són eterns i al Girona se li va trencar ahir la bona ratxa al José Zorrilla. Els de Míchel van tornar a perdre quatre partits després, en encaixar un gol abans d’arribar a la mitja hora de joc de Monchu, un vell conegut del Girona. I en un estadi que sembla tenir una maledicció pels gironins, ja que no han aconseguit guanyar-hi mai encara.

L’empat a Vallecas (2-2), la victòria contra l’Espanyol (2-1) gràcies als gols d’Arnau i Stuani -de penal, al minut 88-, l’empat per emmarcar al Camp Nou (0-0) i la victòria a Montilivi contra l’Elx (2-0) amb Taty i Oriol Romeu enfilant els dos gols al marcador. Aquests eren els precedents dels gironins abans de visitar ahir al Valladolid al seu estadi. Allargar encara més la bona dinàmica hauria estat una manera d’encarar la fase final de la competició amb una victòria més a la butxaca. Però no va poder ser.

Una patacada que encara fa més mal després d’encadenar dos partits mantenint la porteria a zero -Barça i Elx-, un dels punts febles del conjunt blanc-i-vermell aquesta temporada.

De fet, sumar tres punts fora de casa està sent també una de les assignatures pendents dels de Míchel: fins al moment -quan només queden vuit jornades per donar per tancada la lliga regular- el Girona només ha guanyat dos partits a domicili: davant l’Atlètic a San Mamés (2-3), i contra l’Elx (1-2). De fet, aquest darrer va ser la primera victòria blanc-i-vermella fora de casa, i va ser a la jornada 14.

Així i tot, el Girona ha descansat aquesta nit deu punts per sobre del descens, en desena posició. I això, amb un escenari en el qual als de Míchel no li han acabat de sortir els números de la millor manera, especialment fora de casa. Queden 8 jornades, i pels canvis mai és tard. I més, si són cap a millor.