Míchel: "Seria una petita decepció no arribar als 53 punts"

El tècnic, que té la baixa de Riquelme per demà a Vigo, considera que per entrar a Europa caldrà guanyar "els tres partits" que queden

Míchel a la roda de premsa prèvia al Celta - Girona

Míchel a la roda de premsa prèvia al Celta - Girona / Marc Brugués

Marc Brugués

Marc Brugués

El Girona visita demà al vespre Vigo per enfrontar-se a un Celta nerviós que arriba als darrers partits sense haver estacat la permanència. Els de Míchel, per contra, somien encara amb arribar a Europa, que ara és a dos punts de distància després de la derrota contra el Vila-real. El tècnic ha explicat que tenir el partit tan seguit és "positiu" per a l'equip però que confia que es faci un gran tram final de temporada. En aquest sentit, ha tret la calculadora i ha fet números. Pel tècnic, amb 53 punts no n'hi haurà prou per arribar a Europa i considera que fins i tot en caldran més de 55. Per tant, "haurem de guanyar els tres partits per entrar a Europa", ha dit. Alhora, Míchel ha reconegut que no arribar als 53 punts seria "una petita decepció". Riquelme, amb molèsties a la cama esquerra, és baixa, com també David López, per sanció. Borja García i Aleix Garcia, encara no estan recuperats. Per contra, tornarà Oriol Romeu.

BAIXES

Riquelme té molèsties a la cama esquerra i li hem de fer proves. A veure si és més d'una setmana o pot jugar el cap de setmana. Avui estava tocat i demà no hi serà. Kébé, Villa, Aleix Garcia i Borja García tampoc estan a disposició.

DERROTA

És positiu per l'equip jugar tan seguit. Vam fer un bon partit i tenim ràbia o malestar per haver perdut d'aquella manera. Per nosaltres és un partit important perquè continuem en vuitena posició i hem de fer un pas endavant per guanyar i continuar amb la mateixa imatge que donem aquesta segona volta.

CELTA

És un partit difícil per nosaltres i també per a ells. Arriben després de quatre derrotes consecutives i en una posició que ells no s'esperaven perquè fa temps que van arribar als 39 punts i s'han quedat aquí. Volem continuar somiant amb l'objectiu dels 53 punts i si és possible, anar més amunt.

ASPAS

Sempre han jugat amb dos davanters i Aspas sempre n'era un. No sé què faran, és un dels dubtes que tenim. Juga molt per bandes, sobretot amb Galán i Carles Pérez, que són dos jugadors que arriben molt bé al darrer terç de camp i fan mal. Tenen molta presència a l'àrea amb davanters com Seferovic, Larssen, Paciencia i arribades de segona línia amb Veiga i Óscar Rodríguez. Si té més la pilota que nosaltres, són perillosos. Haurem de fer un partit molt competitiu. Per nosaltres el partit també és vital.

EUROPA

Signaria fer 50 punts i ser setè. I tant. Una cosa porta a l'altra. N'hem de fer 53 per l'objectiu i 56 per Europa. Per tant, hem de guanyar els tres partits que ens queden. Amb 55 potser no s'arriba a Europa perquè l'Athletic pot guanyar dos partits.

RIQUELME

No s'ha entrenat des del dia partit. Ens sembla que no serà gaire greu perquè va acabar partit amb normalitat. Està en un gran moment de forma. Fa que l'equip guanyi molta profunditat i és una baixa important.

UNA TEMPORADA

Sóc molt feliç. Ja vaig dir al principi que era un any molt important, perquè volia tornar la confiança espectacular que el club havia dipositat amb mi amb treball i, sobretot resultats. Hem fet una bona temporada fins ara i hem d'acabar de la millor manera.

DECEPCIÓ

No arribar als 53 punts seria una petita decepció. Volem entrar entre els deu primers i a la plantilla hi ha qualitat per fer-ho. Els jugadors ho saben. Els tècnics que els acompanyem volem treure'ls la millor versió, que serveix per acabar entre els deu primers. Hi som i un pas més seria arribar a Europa. Amb 53 punts estarem entre deu primers. Per Europa amb 55 no crec que hi entrem i per tant haurem de guanyar els tres partits.

PRESSIÓ

És una pressió diferent per nosaltres que per ells. Lluitar per no baixar és més complicat per tothom. Els ho he dit als jugadors. Veient els partits d'ahir, jo respirava, però la meva exigència és buscar quelcom més i que el club creixi. Per créixer, necessitem més exigència, més compromís, més cultura esportiva. Sempre han de donar la seva millor versió, cada dia. És el repte que tenim per davant aquests darrers partits i any que ve.