Artero és operat i s'estarà quatre mesos de baixa

El migcampista de la Bisbal va lesionar-se el turmell esquerre en el partit davant del Celta i no estarà disponible fins a principis d'octubre

Ricard Artero

Ricard Artero / GIRONA FC

Males notícies per al migcampista gironí de la Bisbal d'Empordà, Ricard Artero: el Girona ha informat que s'estarà uns quatre mesos de baixa. El futbolista gironí va ser intervingut quirúrgicament del turmell esquerre pel doctor Cugat i el seu equip mèdic a l'hospital Quironsalud aquest dimarts, després de lesionar-se en el partit davant el Celta de Vigo. Així doncs, el jugador del filial no reapareixerà fins a finals de setembre o principis d'octubre, com a mínim.

Artero s'afegeix a una llista de baixes per lesions que, per moments, sembla inacabable. A més, és el tercer futbolista que s'acomiada de la temporada en pocs dies, juntament amb Santi Bueno i Iván Martín, que també es van estripar a Balaídos. Mentre el central uruguaià s'estima que no hi serà durant tres mesos per culpa d'una lesió al tendó conjunt de la musculatura isquiosural esquerra, el migcampista biscaí, propietat del Vila-real, té un problema miofascial del bíceps femoral de la cama esquerra.

Kebe ni ha debutat

La malastrugança existent pel tema de les lesions musculars és preocupant. N'hi ha hagut moltes, aquest curs, en una tònica que s'està repetint sovint en les darreres temporades. Fins i tot hi ha un futbolista que no ha pogut ni debutar: Ibrahima Kebe. Mentre el vestidor es jugava les garrofes a Ipurua, en aquella inoblidable remuntada, el club comunicava que el malià s'estaria cinc mesos de baixa després de l'artroscòpia de genoll esquerre duta a terme per l'equip del Dr. Cugat. Però d'això en farà un any i ni rastre.

Més recent va ser la patacada de Toni Villa, que en el seu retorn a Valladolid, va patir una lesió del lligament creuat anterior i del lligament col·lateral extern del genoll dret. Amb el cor trencat, haurà de passar-se fora dels terrenys de joc al voltant d'un any.

A banda d'aquestes greus lesions, les petites, que han alternat setmanes amb mesos amb massa normalitat, han estat una constant. Borja Garcia, Aleix Garcia, David López, Joel RocaYangel HerreraReinier i un llarg etcètera han anat caient, jornada rere jornada, aportant debilitat a un vestidor que, malgrat tots els contratemps, ha fet una temporada extraordinària.

Subscriu-te per seguir llegint