Sergi Mora es fa càrrec de la banqueta del Girona B

El coordinador del futbol base i tècnic del juvenil A és l'escollit per dirigir el filial la pròxima temporada

Sergi Mora dirigint un partit del juvenil A a Vilablareix.

Sergi Mora dirigint un partit del juvenil A a Vilablareix. / MARC MARTÍ

Tatiana Pérez

Tatiana Pérez

Després que Axel Vizuete finalitzés a finals de maig la seva etapa al Girona B, el club ha anunciat aquest matí que Sergi Mora agafa el relleu a la banqueta i es converteix en el nou entrenador del filial. El tècnic maresmenc, que la temporada passada va agafar el testimoni d'Àlex Marsal al juvenil A de Divisió d'Honor, fa temps que treballa a l'estructura de l'Acadèmia i és el coordinador del futbol base blanc-i-vermell. Anteriorment, Mora també havia dirigit el cadet i l’aleví de primer any.

‘‘Entrenar el filial suposa una oportunitat especial per continuar amb la possibilitat de seguir formant jugadors dins de l’estructura de l’Acadèmia. Formar i ajudar a créixer sempre ha estat la meva passió i vaig iniciar al club a l’aleví C i ara fer-ho en l’equip de dalt de la piràmide formativa suposa un repte únic per intentar ajudar als jugadors joves a fer passos cap al futbol professional que crec que és l’objectiu prioritari de club’’, ha assegurat el nou tècnic del Girona B que s'estrenarà a Tercera RFEF.

Mora ha anat fent passos endavant des de la seva arribada fa set anys al Girona i ha anat creixent de la mà del club fins a convertir-se en un dels homes de confiança del director de l’Acadèmia, Albert Siria. A més a més, l’entrenador coneix bé als futbolistes de la base ja que a part de conviure en el dia a dia amb uns quants per haver-los dirigit en alguns dels equips que ha portat també ha fet tasques de coordinació a la pedrera blanc-i-vermella. La temporada passada va finalitzar en el cinquè lloc amb 52 punts amb el juvenil A.

«Com a objectiu principal, tindrem la obligació de fer millors als jugadors en el dia a dia i donar-los eines perquè entenguin els passos a fer per optimitzar el seu rendiment. Hem de ser molt obsessius en fer millor a cada jugador i treure el seu màxim rendiment dins de les possibilitats que tenen. Tot això, fent entendre la importància del col·lectiu i de la paraula equip per poder ser un grup dominador en tots els aspectes. Si aconseguim que això ho entenguin els jugadors, estem segurs que això ens portarà a tenir bons resultats com a conseqüència de l’ambició individual i col·lectiva», afegeix Mora. El Girona B tindrà com a gran repte l’ascens per retallar la diferència de categories entre el filial i el primer equip.