Yan Couto, Yangel Herrera i IvánMartín seran els següents que arribaran

El lateral brasiler tornarà cedit pel Manchester City, mentre que el migcampista veneçolà i l’extrem basc es reincorporaran en propietat

Yan Couto, golejador a Anoeta

Yan Couto, golejador a Anoeta / Javier Etxezarreta

Tatiana Pérez

Tatiana Pérez

Míchel vol disposar dels jugadors amb els que afrontarà la temporada 2023/24, la seva tercera consecutiva al Girona i la segona amb ell a la banqueta a Primera Divisió, el més aviat possible. L’equip ja sua des de dilluns i, per tant, estaria bé que els futbolistes que treballen aquests dies a les ordres del tècnic siguin els mateixos que el pròxim dissabte 12 d’agost s’estrenaran davant la Reial Societat al Reale Arena. O, com a mínim, tant com es pugui. Amb l’objectiu d’optimitzar els entrenaments al màxim, el club ja ha fet oficials les arribades de Daley Blind i ahir Sávio Moreira, a més dels ja coneguts Gazzaniga i Borja García.

Quan va acabar la temporada, amb el Girona en una meritòria desena posició i amb opcions de classificar-se a la Conference League fins a l’últim dia, Míchel se’n va anar de vacances confiat que el gruix de feina que havia fet fins ara es mantindria i que si venia alguna incorporació nova seria per millorar l’equip que ja tenia. Aquesta sempre ha estat la premissa de l’entrenador madrileny. Més enllà dels cedits, que havien de retornar sí o sí als seus respectius clubs d’origen. En aquest sentit, a Montilivi van acomiadar-se de Roro Riquelme (Atlètic), Iván Martín (Vila-real), Taty Castellanos (New York City), Javi Hernández (Leganés, ara és al Cadis i ahir va ser presentat), Yan Couto (Manchester City), Yangel Herrera (Manchester City) i Reinier (Reial Madrid). Ara bé, n’hi ha que no seran adeus definitius perquè Quique Cárcel està buscant la millor manera per a què tornin alguns.

El retorn d’Iván Martín i Yangel Herrera ha estat un desig de Míchel des del primer dia que van finalitzar contracte amb el Girona. Per fi, sembla que el club ha trobat la fórmula. L’extrem basc i el migcampista veneçolà es reincorporaran en propietat després d’arribar a un acord amb el Vila-real i el Manchetser City, respectivament. Cárcel feia temps que mantenia converses amb el club groguet arran del traspàs de Terrats i la compra d’Iván Martín, i, tot i que les dues operacions han estat independents, ambdues entitats han arribat a un acord favorable als seus interessos. Per l’altra part, acaba contracte amb el City l’any vinent (2024) i, sense lloc a la plantilla de Pep Guardiola, totes les parts veuen amb bons ulls que continuï la seva carrera a Girona. A part que Yangel té ganes de tenir estabilitat en un lloc fix, després de diverses temporades voltant com a cedit.

A més a més, el Girona manté oberta la via City i Yan Couto tornarà a jugar cedit al Girona. El lateral brasiler ha començat la pretemporada al City, on va coincidir amb Savinho i li va parlar meravelles del projecte blanc-i-vermell, i ahir va publicar una imatge a la seva història d’Instagram en què mostrava que agafava un avió. La seva arribada és imminent. Tots tres podrien formar part de la convocatòria per a l’estada a les instal·lacions de Royalverd la Vall d’en Bas. Reinier també té números de tornar.