Mor Ramon Marro, soci número 1 del Girona

Era el soci més antic de l'entitat des del 2011 i va poder veure en directe la nit del seu debut a Primera. De menut, solia jugar a la pista d'hoquei que hi havia a Vista Alegre

L'estadi de Vista Alegre

L'estadi de Vista Alegre / GIRONA FC

Jordi Bofill

Jordi Bofill

S'estimava el Girona, Ramon Marro Fabregas, el soci número 1 d'un club que avui ha donat a conèixer la trista notícia de la seva mort. Nascut l'any 1935, era el soci més antic des del 2011 i va tenir el privilegi, després d'anys i panys de seguir l'equip allà a on fos, de veure'l en directe la nit del seu debut a Primera, l'agost del 2017.

Marro sempre feia referència a l'amor pel seu Girona, a qui mai va deixar sol. Fins i tot els darrers anys, acompanyat de la família, s'apropava a la seva zona de tribuna sempre que el seu estat de salut li ho permetia. Malauradament, les visites a l'estadi cada cop van ser menys freqüents.

Les seves primeres aventures van ser a Vista Alegre, on, en alguna conversa, explicava que molts dels seus companys no l'acompanyaven, perquè el futbol s'havia de pagar, i si després hi havia ball o cinema, eren dues despeses que no podien afrontar. Els seus ídols no eren els actuals, eren del Girona d'Aldecoa, amb Coll i Ribera com a grans referents. I la davantera formada per FranchGrabuleda, Medina, Camps i Huguet.

Marro va créixer jugant a la pista d'hoquei que hi havia just al darrere del gol sud. Es movia per tot el camp, però sempre triava la zona on el Girona atacava. «Per celebrar els seus gols», solia dir. Descansi en pau.