9.700 abonats per trencar el sostre del Girona

Hi ha hagut 400 altes noves i un 98,8% ha renovat el seu seient

Totes les imatges del Trofeu Costa Brava: Girona FC - Lazio

Totes les imatges del Trofeu Costa Brava: Girona FC - Lazio / Aniol Resclosa

Jordi Bofill

Jordi Bofill

El Girona està d’enhorabona. La família blanc-i-vermella creix i ho fa amb un rècord històric d’abonaments. Coincidint amb l’estrena de la temporada a Montilivi aquest diumenge contra el Getafe (19.00 hores), el club ha fet oficial aquest migdia les xifres dels simpatitzants més fidels per al curs 2023/24. El nombre d’abonats trenca el seu sostre i s’incrementa fins arribar a un total de 9.700. Això s’explica gràcies al 98,8% de renovacions de seients a l’estadi que s’han produït i a les 400 altes noves que s’han tramitat al llarg d’aquest estiu després d’engegar la campanya d’abonaments a principis de juny.

Els nous abonats formaven part d’una llarga llista d’espera, integrada per 1.700 socis, i per fi podran seguir de prop l’equip de Míchel cada cap de setmana que jugui a casa. L’assignació dels nous abonaments s’ha fet per ordre segons el número de soci.

En aquest sentit, Montilivi seguirà tenint un ambient vibrant i festiu quan juguin els de Míchel. L’estadi va registrar el passat exercici una mitjana d’espectadors del 82%, assolint un dels percentatges més alts de la Lliga, i enguany podrà ampliar-la gràcies a la instal·lació de la nova grada supletòria al Gol Sud. Les obres han permès ampliar la capacitat de l’estadi que a partir d’ara tindrà un aforament total de 14.625 persones. La qual cosa significa que hi haurà al voltant 5.000 seients destinats a la venda d’entrades.

Més enllà dels 9.700 abonats que té el Girona a Montilivi, el club compta amb 13.000 socis dels quals 3.300 són els que no tenen seient a l’estadi però que compten amb els avantatges de ser seguidors del Girona amb descomptes exclusius o prioritat a l’hora de comprar les entrades, entre d’altres.

L’última xifra oficial del Girona parla de 8.966 abonats. Quan el club va fer públic el número d’abonaments de la temporada passada, encara estava vigent el període de noves altes per als socis inscrits a la llista d’espera i ja hi havia la previsió d’acostar-se als 9.700 abonats, que representen la màxima històrica de l’entitat.