Pacheta: "Volem ser els primers de guanyar el Girona"

El tècnic del Vila-real confirma que l'exblanc-i-vermell Álex Baena s'ha recuperat i podrà jugar demà

Pacheta, diumenge passat al camp del Rayo

Pacheta, diumenge passat al camp del Rayo / Europa Press

Efe/DdG

L'entrenador del Vila-real, José Rojo 'Pacheta', ha assegurat avui que el seu equip té els "mecanismes suficients" per parar i fer mal demà (19:00) al Girona, colíder de la competició i pròxim rival, al qual ha elogiat pel seu gran inici del campionat. El tècnic burgalès ha definit el Girona com "l'equip en millor forma de la Lliga" i ha destacat que compta amb jugadors "ràpids i dinàmics per fora". Per tot plegat, ha insistit en la idea que vol que el Vila-real sigui "el primer equip que guanya el Girona".

L'entrenador d'aquell l'Elx que va frustar l'ascens del Girona el 2020, ha admès que enfrontar-se a un equip al qual no ha derrotat ningú suposa "un gran repte" per al Vila-real. "És un equip alegre, amb bona associació, transicions i dos jugadors en un moment dolç, però crec que podem guanyar-lo", ha reiterat el preparador, que ha destacat que el punt sumat a Vallecas (1-1) va tenir "molt de pes" en el grup per la forma com es va aconseguir. "Espero un partit dinàmic per part del Girona, intentant córrer, amb una velocitat de pilota important i extrems verticals", ha dit el preparador, que confia que el Vila-real pugui aconseguir "el control del partit".

Pachetas, que ha lamentat que les baixes facin "més feble al seu equip, ha confirmat la recuperació d'Álex Baena per demà i l'absència de Jorge Cuenca per una lesió en el turmell. També ha descartat Gerard Moreno "per unes molèsties poc importants i evitar que vagi a més". "Quan tens un historial de lesions en les mateixes zones les alarmes salten quan apareix una molèstia, però això de Gerard no té excessiva importància", ha dit en al·lusió al davanter, mentre que sí que ha confirmat per a diverses setmanes l'absència de Denis Suárez. Coquelin, lesionat, i Alberto Moreno, sancionat, tampoc hi seran demà.