Juan Carlos és operat de l’ull i estarà més d’un mes de baixa

El Girona comunica que el porter ha estat intervingut amb èxit de la fractura que va patir entrenant a la base de l’òrbita de l’ull esquerre

Juan Carlos parla amb Borja García en un entrenament.

Juan Carlos parla amb Borja García en un entrenament. / MARC MARTÍ

Tatiana Pérez

Tatiana Pérez

El Girona ha emès un comunicat per explicar que Juan Carlos ha estat operat amb èxit de la fractura a la base de l’òrbita de l’ull esquerre. En conseqüència, estarà de baixa un temps aproximat de sis setmanes i, per tant, es perdrà com a mínim les dues primeres eliminatòries de la Copa del Rei en cas de passar a Lepe.

A principis d’octubre, abans de la visita al Cadis (0-1), el porter de Guadalajara, de 35 anys, va patir un fort cop a la zona ocular en topar amb un company mentre entrenava amb l’equip. La contusió li va provocar un problema de visió, el qual ha hagut de corregir passant per la sala d’operacions. Juan Carlos, que va se’n va anar amb ambulància cap a l’hospital Josep Trueta, on van revisar-li l’afectació, veia doble. És per això, que ha hagut de ser intervingut per poder reconduir i solucionar la lesió.

El club ha informat que Juan Carlos necessitarà, aproximadament, unes sis setmanes per recuperar-se i tornar a exercitar-se amb normalitat. Tenint en compte que estarà de baixa durant més d’un mes, Míchel no podrà comptar amb ell per al partit de Copa del Rei dimecres vinent a Lepe, on apuntava a titular. En cas que els gironins superin la ronda, també es perdria la segona eliminatòria. En el seu lloc, el tercer porter Toni Fuidias serà titular donant així descans al titularíssim Gazzaniga.

D’altra banda, Míchel continua pendent de l’evolució de Tsygankov per al partit d’aquest divendres contra el Celta. A part de Juan Carlos i a l’espera de l’extrem ucraïnès, el tècnic també té les baixes de Bernardo, Borja García, Toni Villa, Jastin, Artero i Joel Roca. Caldrà veure si opta per fer rotacions o manté l’onze que ha dut el Girona a ser colíder.