Míchel Sánchez: "Tan sols necessitem salut per aguantar fins a final de temporada"

Els defenses Juanpe i Èric tornaran en la visita de la Reial Societat a l'estadi

Míchel aplaudeix durant un partit a l'estadi

Míchel aplaudeix durant un partit a l'estadi / Marc Martí Font

Jordi Bofill

Jordi Bofill

El Girona afronta el duel contra la Reial Societat d'aquest dissabte (21 hores, Movistar LaLiga) amb bones notícies. L'eix de la defensa es veurà sensiblement millorat amb el retorn de Juanpe i Èric Garcia, que ja han entrenat amb el grup. Per contra, Míchel no podrà comptar amb David López i els ja sabuts Toni Villa, Joel RocaJastin. Fins a quatre futbolistes blanc-i-vermells, Couto, ArnauBlind Yangel Herrera estan apercebuts de sanció i, si veuen una groga, no jugaran al Santiago Bernabéu la setmana que ve.

ESTAT DE LA PLANTILLA

"Juanpe i Èric estan disponibles, per jugar. Només estan lesionats David, Toni, Jastin i Joel. Artero i Borja també estan bé".

MERCAT

"El millor és que no ha marxat cap jugador. Era molt important. Tenim un equipàs, el vestidor és molt top. Per mi és clau l'atmosfera de treball i en aquest sentit estem molt bé. No necessitem res, tan sols que l'equip tingui salut per aguantar fins a final de temporada".

REIAL SOCIETAT

"És un dels millors conjunts d'EuropaKubo Traoré són jugadors importants, però en té molts que els poden suplir. És un equipàs, en atac i en defensa. Posen un ritme molt elevat i pressionen en esprint. Necessitem mirar a porteria rival, perquè si fas un pas enrere, són capaços de pressionar molt bé a l'home i passen molt poc temps en fase defensiva. Recuperen aviat la pilota i haurem de saber tenir-la i, quan no la tinguem, jugar més llarg que en altres partits".

PERSONALITAT

"Cada partit és complicat, hem d'ensenyar la nostra millor versió, però com sempre. Serà un partit molt bonic per ser nosaltres. I al costat de l'afició, necessitem el seu suport. Ha de ser el jugador número dotze, passi el que passi. Ens queden setze partits i si som capaços de guanyar, serà un pas endavant cada vegada".

VELOCITAT EN EL JOC

"Ells, en la línia defensiva, van endavant. Hi ha pocs espais, així que haurem de mirar a la cara al rival. Haurem de ser agressius".

TARGETES

"No em preocupa, el que m'ocupa és que estiguem tots bé. Tots els jugadors són importants i bons, si estan bé, el maldecap el tinc jo per fer l'alineació. Si algú té una sanció, jugarà un altre".

LIDERATGE

"Per guanyar la Lliga, caldran molts punts. Això ja ho sabíem. Madrid, Barça i Atlètic ho faran; nosaltres hem d'anar partit a partit".

FUTUR A LA BANQUETA

"No he rebut cap oferta. I només em preocupa la Reial Societat, res més".

ZONA EUROPEA

"Pot ser un pas molt rellevant, si guanyem. Són dinou punts al darrere, la Reial de nosaltres; així que serien vint-i-dos. Són molts punts, sí. És un duel important, però no serà definitiu per a res. Però és molt important, perquè el rival és molt bo i volem continuar a dalt. Després ja mirarem el Madrid, l'Athletic i els que vinguin. Cada partit és una oportunitat per mantenir les bones sensacions que tenim".

ANTAL

"Crec que Quique ho ha explicat tot molt bé. Tenim una manera clara de fer les coses i tots estem en el mateix camí. Antal va fer la pretemporada amb nosaltres i hem vist que és un futbolista que pot ser interessant, i la renovació és una molt bona notícia. Continuarà entrenant amb nosaltres i si no juga, ho farà al filial. Són passos endavant que fa el club. Estem creixent i volem fer-ho més".