Ancelotti: «El Girona té diners per llogar un espai a Madrid, que no és barat»

El tècnic italià del Reial Madrid assegura que la Lliga no es decidirà demà «passi el que passi»

Carlo Ancelotti, aquest matí durant la conferència de premsa

Carlo Ancelotti, aquest matí durant la conferència de premsa / Europa Press

Efe/DdG

Carlo Ancelotti, tècnic del Reial Madrid, va assegurar que el duel de demà contra el Girona entre els dos primers de LaLiga EA Sports «no decidirà res», amb prou feines donarà «un petit avantatge» al que surti vencedor, i es va mostrar convençut que «passi el que passi» el títol no es decideix en la cita del Bernabéu.

«Òbviament qui guanya pren avantatge però LaLiga continua sent molt llarga. Nosaltres i el Girona estem molt ben posicionats però crec que el partit no decidirà res del que serà la competició els pròxims mesos. Passi el que passi, LaLiga no es decidirà, serà més endavant», va opinar. Per a Ancelotti, entre Madrid i Girona, l’equip que abans s’acosti als 80 punts estarà «molt prop de guanyar» el títol. Ha dedicat elogis a la temporada de l’equip dirigit per Míchel i ha respost amb ironia a la pancarta gegant del club català en el centre de Madrid. «La il·lusió que el Girona té és gran. Tenen grans motivacions de tornar aquí, estan a prop de nosaltres, poden guanyar el partit i liderar LaLiga. És important i ho tenim en compte. Després, tenen els diners per llogar un espai a Madrid que no és barat», ha fet broma. En aquest sentit, cal recordar que la lona amb el lema «quan el currículum no ho és tot» no va ser instal·lada pel club, sinó per un patrocinador, Marlex.

S'ha solidaritzar Ancelotti amb Míchel i la sanció de dos partits que ha rebutdesprés de ser expulsat en l’últim partit del Girona pels seus gestos en la protesta en la zona tècnica. L’italià ha reconegut que ell realitza accions similars sense càstig. «No crec que sigui just perquè la veritat és que tots els entrenadors exageren en la protesta, jo mateix a vegades. L’entrenador necessita més comprensió, considerant el context en què està. Una mica més de comprensió li podia haver permès a Míchel estar al Bernabéu», ha opinat. Amb tot, pensa que l’absència de Míchel no és un factor determinant en el partit per al Girona.

Espera el tècnic «un partit exigent» i ha ressaltat que tenen «molt respecte» al Girona, encara que confia que el seu equip expressi «tota la confiança de tornar a guanyar després de l’empat» davant l’Atlètic en el derbi. Un dels rivals que torna al Santiago Bernabéu, Miguel Gutiérrez, després de formar-se a la casa blanca, ha reconegut. Ancelotti que és seguit pel seu bon nivell aquest curs per a decidir a final de temporada si el Madrid exerceix l’opció de recompra (vuit milions d’euros). «Tots els jugadors que estan en aquesta situació estan sent visionats sempre. Està progressant molt, li ha vingut molt bé aquesta experiència amb el Girona i aporta molt jugant molt bé. A l’estiu prendrem la decisió al costat del jugador», ha confessat.

Enfocant-se en el seu equip, després de confirmar el retorn de Vinícius, mostrar optimisme amb la presència de Rüdiger i anunciar la baixa de Nacho, ha descartat que en el vestuari existeixi la sensació de mala sort amb les lesions en un curs farcit de contratemps. Finalment, ha valorat la mala dinàmica golejadora del brasiler Rodrygo, mantenint tota la seva confiança en el davanter. «Mai parlaré amb ell dels gols que no marca. L’important és que aportació a l’equip perquè l’està fent molt bé», ha indicat.