El Madrid s’escapa a cinc punts en la segona derrota de la temporada

El Girona pràcticament pot oblidar-se del somni de guanyar la Lliga, després de perdre al Bernabéu

Gazzaniga encongit mentre els jugadors del Madrid celebren.

Gazzaniga encongit mentre els jugadors del Madrid celebren. / DANIEL GONZÁLEZ/EFE

Tatiana Pérez

Tatiana Pérez

Stuani va avisar en la prèvia que el partit d’ahir podia «marcar un abans i un després» a la Lliga. Doncs bé, el Girona pràcticament pot oblidar-se del somni de lluitar pel títol a final de temporada perquè, després de la dura derrota encaixada avui al Santiago Bernabéu (4-0), el Reial Madrid referma el lideratge de Primera Divisió i s’escapa a cinc punts.

La segona derrota de la temporada en Lliga ha trigat en arribar, tot just ha estat en la 24a jornada -i això té un mèrit enorme-, però ho ha fet en el pitjor moment possible i contra el mateix rival que va suposar la primera: el conjunt d’Ancelotti, que ja va imposar-se 0-3 a Montilivi.

Els blanc-i-vermells tenien molta il·lusió en fer-la grossa al Bernabéu, però ràpidament han topat amb la realitat en veure’s superats pel talent individual de Vinicius. El brasiler, que tornava a l’onze titular, ha participat en els quatre gols del Madrid. Primer ha sigut el seu gol matiner per obrir la llauna, mentre que després han sigut les seves assistències. Dues en total, a part d’originar la jugada del segon gol de Bellingham.

Aquest 2024 el Girona no està tolerant gaire bé la pressió quan hi ha alguna cosa important en joc, ja que també va perdre davant el Mallorca en els quarts de final de Copa.

La part més negativa de la derrota al Bernabéu és que el Madrid n'ha sortit reforçat i el Barça pot posar-se a tres punts dels gironins si guanya demà el Granada a Montjuïc. Cal centrar-se en assegurar la plaça de Champions.

Subscriu-te per seguir llegint