Dues victòries en setze partits, el balanç del Girona amb l’àrbitre de dilluns a Bilbao

Sánchez Martínez va ser l'àrbitre del fatídic duel contra el Lugo que va frustrar l'ascens a Primera el 2014

El Girona va guanyar a Vila-real (1-2) aquesta temporada amb Sánchez Martínez

El Girona va guanyar a Vila-real (1-2) aquesta temporada amb Sánchez Martínez / ANDREU ESTEBAN/EFE

Marc Brugués

Malgrat que en la darrera ocasió en què Sánchez Martínez va xiular un partit del Girona, el resultat va ser favorable (victòria a Vila-real 1-2 aquesta temporada), el balanç general amb l’àrbitre murcià no és que sigui gaire positiu. De fet, és d’allò més negatiu per al Girona que ha vist com, dels setze partits que el murcià li ha xiulat, només n’ha guanyat dos. L’altra victòria és recordada per ser la que va evitar el descens a Segona Divisió B a Montilivi contra el Deportivo de la Corunya (3-1) el curs 2013-14. Només un any després, també en la darrera jornada de Lliga, Sánchez Martínez va ser testimoni, i també protagonista, del fatídic empat contra el Lugo (1-1) que va frustrar l’ascens. Així, el balanç global del conjunt gironí amb el col·legiat nascut a Llorca és de dues victòries, set empats i set derrotes en setze partits.