David López podria tornar a la convocatòria contra el Rayo Vallecano

El defensa català s'entrena amb normalitat amb el grup

David López, entrenant a La Vinya.

David López, entrenant a La Vinya. / GIRONA FC/NURI MARGUÍ

Tatiana Pérez

Tatiana Pérez

Les baixes, per lesió i sanció, i l’acumulació de minuts de molts futbolistes han coincidit en un dels trams més complicats de la temporada, en què el Girona només ha estat capaç de sumar un punt de nou possibles amb un empat contra la Reial Societat (0-0) i dues derrotes davant el Reial Madrid (4-0) i l’Athletic (3-2). Ara, però, el calendari dona un respir a l’equip de Míchel amb la visita dilluns vinent del Rayo Vallecano a Montilivi (21:00 hores).

Avui, el conjunt blanc-i-vermell ha tornat a la feina per preparar el pròxim partit i ho ha fet pendent de l’estat físic de David López i Daley Blind. Com va explicar Míchel en la prèvia del partit a San Mamés, el central català ha tornat a entrenar-se amb normalitat després de la lesió i s’espera que pugui entrar a la convocatòria del duel contra els de Vallecas.

David López, que fa treball amb el grup, serà un gran reforç per a la defensa. D’altra banda, Daley Blind s'ha exercitat a part en la tornada als entrenaments. El defensa neerlandès continua pendent d'evolució arran de la lesió al peu que li va fer perdre’s la visita a Bilbao.