Jastin debuta amb el Girona i Tsygankov demana el canvi

La sensació de la pretemporada va entrar al descompte mentre l'ucraïnès va patir un cop al genoll dret

Tsygankov, en una acció del joc

Tsygankov, en una acció del joc / LALIGA

Jordi Bofill

Jordi Bofill

Quin contrast, la felicitat i la tristesa. Per un costat, la cara de Jastin, el jove del planter que va enamorar en la pretemporada, i que va fer el seu debut oficial amb el Girona i a la Primera Divisió, en el temps de descompte. Per l'altre, la creu de Viktor Tsygankov, que es va asseure a terra a l'hora de partit i va demanar el canvi. No tenia bona pinta, el tema. Tant de bo no sigui gran cosa.

Les bones actuacions de Jastin a l'estiu van provocar que Míchel comptés amb ell com un més, pràcticament. Però fins ahir no va poder estrenar-se. L'extrem va ser operat a principis d'octubre del turmell dret, fixant un període de recuperació entre els quatre i els cinc mesos. Una pena, perquè apuntava maneres.

De fet, davant l'interès de molts clubs, l'entitat gironina, en un moviment perfecte de la direcció esportiva, va avançar-se lligant la seva renovació fins al 2027. Jastin havia anat tres cops convocat amb el Girona, fins ahir. Contra el Granada el setembre, contra el Rayo el febrer i a Mallorca la setmana passada.

I què dir de Tsygankov? No estava per bromes, després de sentir un dolor que el va obligar a fer repòs. Va xocar el genoll dret contra el de Mojica, va tornar-ho a intentar, però no podia. Les proves determinaran si la cosa és greu, o no. Abans de marxar, havia donat la seva quarta assistència del curs.