14 de juny de 2016
14.06.2016

Joan Roca: "Des de fa cinc anys estem entre els dos primers restaurants del món, això és fantàstic"

El gran dels germans Roca també ha valorat el reconeixement de la resta de cuiners, que l'han distingit com el millor xef de l'any

14.06.2016 | 08:33
Joan Roca: "Des de fa cinc anys estem entre els dos primers restaurants del món, això és fantàstic"

Els germans Roca ja saben què vol dir ser el segon millor restaurant del món. Ho han estat en tres ocasions en els darrers cinc anys: 2012, 2014 i 2016. Per això, consideren que haver deixat de coronar el rànquing de la revista 'Restaurant' no ha de canviar la seva manera d'entendre la gastronomia. "Seguirem treballant amb la mateixa il·lusió i responsabilitat", ha valorat el xef del restaurant, que ha reivindicat la trajectòria d'El Celler en els darrers anys.

"Cal recordar que quan arribes al número 1 és per sempre, i nosaltres ho hem fet dos cops", ha manifestat. El gran dels germans Roca també ha valorat el reconeixement de la resta de cuiners, que l'han distingit com el millor xef de l'any. El xef d'El Celler ha celebrat que sigui l'Osteria Francescana el nou número 1 de la cuina mundial. "Tenim una molt bona relació, la lliçó que donem és que estem encantats guanyi qui guanyi", ha manifestat Roca.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook