Un lladre atraca un estanc a Fontajau armat amb una escopeta retallada

Un lladre armat amb una escopeta retallada ha atracat un estanc del barri de Fontajau de Girona. El delinqüent, que té 42 anys i ja acumula antecedents per fets similars, ha entrat a l'establiment cap a dos quarts d'una del migdia. L'estanc es troba situat a la rambla Xavier Cugat. L'atracador, que es cobria el rostre amb una gorra i un passamuntanyes, ha amenaçat el propietari una dependenta amb l'arma.

Els treballadors de les ambulàncies amenacen amb radicalitzar la vaga

Un centenar de treballadors de les ambulàncies de Girona han dut el seu malestar al carrer i s'han manifestat pel centre de Girona, corejant consignes contra la Generalitat i l'adjudicatària del servei, Transports Sanitaris de Catalunya (TSC). Els sindicats han amenaçat amb radicalitzar la vaga, i convertir-la en indefinida de 24 hores durant tots els dies de la setmana, si l'empresa continua "enrocada" i no s'avé a negociar.

Localitzen tres plantacions de marihuana a l'Alt Empordà. ACN.

Troben tres plantacions de marihuana a l'Alt Empordà valorades en 188.800 €

Els Mossos d'Esquadra van desmantellar el dia 9 d'agost tres plantacions de marihuana a les poblacions de Cabanes i Perelada (Alt Empordà). El dia 9 d'agost, els mossos van realitzar una recerca per la llera del riu Llobregat amb l'objectiu de localitzar plantacions de marihuana entre les poblacions de Cabanes i Peralada a l'Alt Empordà. De resultes del dispositiu i gràcies a la col.laboració de l'helicòpter, es van localitzar tres plantacions de marihuana. Dues plantacions a la població de Cabanes i una tercera a Peralada (Alt Empordà).

El Girona confirma l'arribada de Marc Muniesa

Les peces del trencaclosques han acabat encaixant i Marc Muniesa és nou jugador del Girona. El central de Lloret de Mar feia tres dies estava per terres gironines després d'arribar a un acord per incorporar-se a l'equip de Montilivi, amb qui fins i tot ja havia passat la revisió mèdica, però faltava el vist-plau de l'Stoke City que no volia donar llum verda a la cessió de Muniesa fins a assegurar-se l'arriba d'un substitut.

El Girona confirma l'arribada de Marc Muniesa. DdG.

Augmentaran la presència de la Guàrdia Civil a l'Aeroport del Prat per «garantir la seguretat»

El govern espanyol incrementarà la presència de la Guàrdia Civil a l'Aeroport del Prat per "garantir la seguretat i '´ordre públic" coincidint amb l'inici de la jornada de vaga indefinida dels empleats d'Eulen prevista el proper dilluns 14 d'agost. De la Serna ho ha dit després del comitè de crisi que s'ha celebrat aquest divendres a la Delegació del Govern a Barcelona i on també s'ha acordat encarregar als responsables de l'Advocacia de l'Estat que elaborin els informes pertinents per valorar la possibilitat d'establir un laude d'arbitratge obligatori que garanteixi el final del conflicte laboral.