Ferran Rodero, alcaldable de Junts a Quart

El candidat es compromet a donar un «nou impuls» al municipi amb «rigor, transparència i proximitat»

Ferran Rodero, al centre, acompanyat d'altres membres de Junts.

Ferran Rodero, al centre, acompanyat d'altres membres de Junts. / Junts

Redacció

Ferran Rodero ha estat presentat recentment com a cap de llista de Junts per les pròximes eleccions municipals a Quart. En un acte celebrat divendres a la Biblioteca Miquel Pairolí l'alcaldable va exposar les línies mestres del projecte de la formació i es va comprometre a donar un «nou impuls» al municipi amb «rigor, transparència i proximitat».

Rodero va destacar els punts clau de la seva candidatura, com posar en valor la història i identitat de Quart, i també impulsar les entitats com a eixos principals de treballs. En aquest sentit, va posar sobre la taula temes com el comerç, la seguretat, la neteja o la mobilitat. El candidat va afirmar que treballarà per «aconseguir la complicitat de les administracions supramunicipals» perquè «ser un poble petit no implica renunciar al màxim de serveis».

A l'acte també hi van intervenir l'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, la candidata de Junts a l’alcaldia de Girona i exconsellera de Recerca i Universitats, Gemma Geis i l’exconseller d’Economia Jaume Giró. També hi van assistir la presidenta de la Vegueria de Girona, Maria Àngels Planasi la presidenta de Junts al Gironès, Fanny Carabellido.

Ferran Rodero, de 44 anys i enginyer industrial de professió, és actualment el director d’ACCIÓ a Girona, l’Agència per a la Competitivitat Catalana de la Generalitat de Catalunya, càrrec que ocupa des de 2008 i que compagina amb la docència a la UOC i UdG i el voluntariat amb altres entitats associatives. Fins fa unes setmanes, ha estat Director General de Promoció Econòmica, Competència i Regulació del Departament d’Economia amb el conseller Giró.