La Fiporc, celebrada a Riudellots de la Selva, «ha superat totes les expectatives»

Les previsions de reunir entre 15.000 i 17.000 visitants en dos dies es poden haver fins i tot superat

Festa de Fiporc a Riudllots de la Selva

Festa de Fiporc a Riudllots de la Selva / David Aparicio

DdG

Després de dos anys marcats per la pandèmia que van impedir celebrar la Fira com a tal, el cap de setmana va tornar la Fiporc de Riudellots de la Selva, tractant-se aquesta de la 10a edició. La fira es trobava oberta des de les 9 del matí fins les 18h i gaudia d’una àmplia programació, que oferia des d’activitats lúdiques per a tots els públics fins a la mostra de com s’usa el porc en la gastronomia.

Pel que fa a les xifres d’assistència, Josep Santa Maria, el regidor de promoció econòmica i el responsable del Fiporc, explica que «s’han superat les expectatives» i calculen que «la previsió que teniem d’entre 15.000 a 17.000 visitants s’hagi vist superada». Tot i així, fins a finals d’aquesta setmana «no podem dir una xifra exacta», ja que «encara no s’ha fet el recompte, però som positius», diu. 

«L’excel·lent resposta de la fira es deu a la bona organització i al bon temps d’aquest cap de setmana», assegura el regidor, visiblement satisfet. «Hi ha hagut públic durant els dos dies i s’ha venut molt», afegeix.