Isaac Ramió (PAS-CUP) serà el nou alcalde de Sarrià de Ter gràcies al PSC

El pacte per a la investidura deixa un més que probable escenari de govern en majoria entre les dues formacions

“Tenim les ganes i les capacitats, i desenvoluparem aquesta tasca amb responsabilitat”, diu el futur alcalde

Quim Rodríguez i Isaac Ramió.

Quim Rodríguez i Isaac Ramió. / DdG

Redacció

Isaac Ramió (PAS-CUP) serà investit alcalde del municipi el proper 17 de juny, amb els vots a favors dels sis regidors del PAS i dels dos regidors dels socialistes.

Isaac Ramió es mostra satisfet amb el pacte per a la seva investidura i agraït a tots els veïns i veïnes que els van fer confiança a les eleccions municipals, així com a la resta de regidors i a l’assemblea de Poble Actiu Sarrià de Ter. El grup, adscrit a les Candidatures d’Unitat Popular, les CUP, va néixer poc abans de les eleccions municipals del 2019 i està format per una assemblea nombrosa persones molt actives en el camp associatiu del municipi i vinculades a diversos projectes també a la resta del territori gironí. A les eleccions del passat 28 de maig va obtenir sis dels 13 regidors que conformen el ple del consistori.

“Som un grup molt divers, tant en habilitats com en interessos, i això, sumat al cansament de la gent del govern actual, ens ha donat la clau de l’èxit” –opina Isaac Ramió, el futur alcalde del municipi. “Tenim les ganes i les capacitats, i desenvoluparem aquesta tasca amb responsabilitat”.

Entre els projectes més representatius de la formació, destaca la mobilitat sostenible, la participació ciutadana –donar protagonisme a les persones del municipi i a les seves entitats és el pal de paller d’aquesta formació–, la recuperació de zones verdes, l’atenció a les persones o la transparència; punts que també porten en el seu programa els partit socialista.

Possible govern

El pacte per a la investidura de Ramió deixa un més que probable escenari de govern en majoria entre el PAS i el PSC. “Tenim ganes de desenvolupar els projectes que somiem pel nostre poble. Els objectius en clau municipal conflueixen en molts punts, i hem tirat endavant projectes conjuntament tot i estant a l’oposició” –declara Edgar Castellanos. “Ens devem als veïns i veïnes que ens han votat, i això farem: serem el canvi que el poble demana, i ho farem construint futur”.