Detinguts per vendre droga des d'una botiga de Girona i camuflar-la en llaunes de refresc

Amagaven paperines de cocaïna a dins de llaunes modificades

Els Mossos els sorprenen arran de queixes i de presència de restes de droga pel carrer a Taialà

La policia ha confiscat droga per valor de 5.000 euros

Les llaunes modificades i una ampolla que contenien cocaïna en paperines

Les llaunes modificades i una ampolla que contenien cocaïna en paperines / Mossos

E.B.

Els Mossos d’Esquadra han detingut dos homes a Girona per traficar amb drogues en una botiga d’alimentació.

Per vendre la cocaïna i l'haixix intentaven passar desapercebuts i ho feien, camuflant l'estupefaent en llaunes modificades de beguda i aliments.

La detenció es va fer aquest dimarts a la tarda i els dos arrestats tenen 33 i 39 anys, compten amb antecedents policials i se'ls acusa de ser presumptes autors d'un delicte contra la salut pública.

Els fets van passar pels volts de les 3 de la tarda, quan agents de paisà de la comissaria de Girona van anar a fer comprovacions en una botiga d’alimentació del carrer d'Alfred Nobel de Taialà arran de queixes rebudes. Es dona la circumstància que també s’havien detectat restes d’embolcalls al carrer, presumptament de cocaïna, s prop d’aquest establiment.

Quan els Mossos van parlar amb el botiguer, aquest es va posar molt nerviós i els agents van veure com amb el peu intentava amagar una motxilla.

Llaunes modificades

Els agents van obrir-la i a dins hi van trobar tres llaunes de refresc i una ampolla de plàstic de beguda modificades. Concretament, havien buidat la beguda i creat un compartiment estanc. Les llaunes tenien paperines de cocaïna a l’interior i l’ampolla rebuts de pagaments de l’activitat il·legal fets amb targeta de crèdit. Els Mossos també van trobar a sota el taulell una peça d’haixix.

 Mentre els agents feien les comprovacions, va arribar el llogater de l’establiment i el van detenir juntament amb el treballador per un delicte contra la salut pública.

5.000 euros en droga

La mateixa tarda, els Mossos van fer l'escorcoll del comerç. La Unitat d’Investigació de Girona i la Unitat Canina van localitzar més haixix amagat a la cambra frigorífica, paperines de cocaïna i una llauna de tomata també modificada.

En total, els Mossos van intervenir 46 embolcalls de cocaïna d’aproximadament mig gram cada un, de 195 grams d’haixix i 1.015 euros en efectiu. El valor d’aquesta droga en el mercat negre és del voltant de 5.000 euros. Ambdós arrestats passaven avui a disposició davant del jutjat en funcions de guàrdia de Girona.