Aquesta és la resposta del Barça a Lluc Salellas: "No ho entenem"

La vicepresidenta de l'àrea institucional, Elena Fort, des de Los Ángeles, ha respost a les crítiques de l'alcalde de Girona, Lluc Salellas

L'alcalde de Girona, Lluc Salellas, treballant al seu despatx de l'Ajuntament

L'alcalde de Girona, Lluc Salellas, treballant al seu despatx de l'Ajuntament / Xavier Pi / ACN

Redacció

Oriol Romeu serà presentat avui com a nou jugador del Barça en un acte que tindrà lloc al LA Memorial Coliseum de Los Angeles. El fitxatge pel club blaugrana no ha agradat a Girona. Fins i tot l'alcalde Lluc Salellas va criticar l'actitud del Barça en un tweet que no ha agradat a l'afició culé.

"Estem sorpresos per les declaracions de l'alcalde de Girona, Lluc Salellas. No caldria cercar confrontacions entre clubs i entre les dues ciutats més importants de Catalunya. Respecto a l'Ajuntament de Girona i vull dir que el Barça sempre estendrà la mà al Girona. És un noi que volia tornar a casa com s'ha fet moltes altres vegades. I el Barça ha cedit un jugador al Girona amb molt bones condicions. No volem cap confrontació entre el Barça i la gent de Girona”. Ha estat la resposta de Maria Elena Fort, vicepresidenta institucional del Barça, que ha explicat que convidaran Salellas a anar al camp del Barça quan jugui el Girona.

El missatge de l'alcalde de Girona deia el següent. “A Girona trobarem a faltar Oriol Romeu, molta sort per a un gran jugador i persona i al Barça, en fi, que segueixi fent, que s'anirà fent petit”.

Fort ha fet aquestes declaracions a la festa d'inici de la gira del Barça pels Estats Units al restaurant Agua Viva, regentat pel xef José Andrés. S'han citat amb un centenar de convidats, entre els quals hi ha representants de Goldman Sachs. També ha aparegut a la festa Oriol Rosell, jugador de Los Angeles Galaxy, que s'ha intercanviat samarretes amb el president del Barça, Joan Laporta.