«Molt públic» i «poques incidències» en els actes de la Festa Major de Salt

Les barraques van patir talls de llum un vespre

Un dels actes de Festa Major que va omplir l’Era del Cigarro.

Un dels actes de Festa Major que va omplir l’Era del Cigarro. / MARC MARTI FONT

Josep Coll

Josep Coll

L’Ajuntament de Salt fa una valoració «molt positiva» de la Festa Major que es va celebrar al municipi entre el 20 i el 25 d’aquest mes. La regidora de Festes, Margarida Gallardo, apunta que «en la majoria dels actes hi ha hagut una gran afluència de públic» i que, salvant «coses puntuals», hi ha hagut «molt poques incidències».

Gallardo explica que una de les claus d’aquesta bona valoració ha estat que «amb antelació» es va crear una comissió mixta entre les entitats i l’Ajuntament i «es van lligar propostes amb el temps suficient». Per això, de cara a pròxims això, es vol seguir amb «la mateixa tònica». De fet, la regidora de Festes afirma que l’únic acte que va ser «una mica fluix» quant a públic va ser el Monar Sound de dissabte perquè «va començar tard». En contraposició, el Festival Can Panxut, de divendres, o la Feixina, de dimecres, van tenir «molt èxit».

Pel que fa a les incidències, n’hi va haver molt poques. Gallardo només lamenta que «va saltar la llum» a les barraques a causa dels talls de llum que hi va haver al municipi per un tram de cable avariat al barri de la Massana, que va afectar també a l’Era del Cigarro. A part d’això, «la seguretat ha anat molt bé a les barraques i hem passat una bona Festa Major», sentenciava la regidora.