L’Espai Gironès sorteja més de 15.000 euros en vals de benzina

La campanya comença avui i fins el 16 de setembre es rifaran 560 vals de fins a 50 euros

Interior de l'Espai Gironès.

Interior de l'Espai Gironès. / Espai Gironès

Redacció

L’Espai Gironès sorteja a partir d’avui dilluns 28 d’agost i fins al 16 de setembre 560 vals de benzina de 20, 30 i 50 euros que es podran bescanviar exclusivament a la gasolinera Repsol del centre comercial fins al 31 d’octubre. En total, més de 15.000 euros en vals de benzina. Arran de la bona acollida que va tenir l'anterior, aquest és el segon any que l’Espai Gironès llança aquesta campanya, amb l’objectiu de "continuar donant suport als seus visitants davant l’increment del preu dels carburants".

Per participar-hi, els clients s’hauran d’adreçar al Punt d’Informació de l’Espai Gironès de dilluns a dissabte, en horari de 10h a 14h i de 16h a 20h, i presentar un o dos tiquets de compra que sumin un mínim de 40 euros. Cada persona pot participar un màxim de dues vegades al dia.

Els participants hauran de fer girar un volant que hi haurà instal·lat al costat del Punt d’Informació i treure una butlleta a l’atzar. En aquell moment descobriran si el val regal està premiat i amb quin import.