Dos policies locals de Salt estan de baixa pels fets del dissabte a comissaria

Ambdós van resultar ferits lleus

Eva Batlle

Eva Batlle

Dos policies locals de Salt es troben de baixa arran dels fets que van ocórrer amb tres homes a la comissaria durant la matinada de dissabte. De moment el cas s'ha saldat amb tres detencions. Totes per atemptat contra els agents de l'autoritat. Tot i això, també hi ha més identificats pels fets.

Els agents que es troben de baixa ho estan perquè van resultar ferits lleus. Un d'ells per una lesió a la cama i l'altre, a la panxa. 

Els fets van succeir cap a les dues de la matinada, quan la Policia Local de Salt va portar un home a la comissaria per comprovar l'autenticitat d'un passaport. Posteriorment, dos companys del jove es van colar a dins l'edifici perquè volien emportar-se a l'altre que era a dins la comissaria, que és compartida amb els Mossos d'Esquadra.

Aquí va començar l'enfrontament amb els policies. A més, els dos joves van provocar l'efecte crida a través del mòbil enviant-los la ubicació i més persones es van concentrar a l'exterior de l'edifici i alguns, intentant entrar a dins per la força.

Finalment, els policies van tancar els accessos i ningú va poder entrar-hi. Els tres que hi havia a dins, en canvi, van acabar arrestats. Són tres homes de 36, 30 i 27 anys, com a presumptes autors d'un delicte d'atemptat contra agents de l'autoritat.

Tots tres van quedar amb llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial. Sindicats policials han lamentat els fets de la comissaria de Salt i afirmen que "no són fets aïllats ni tampoc normals".