Lleuresport de Girona viu la primera de les quatre tardes a Sant Narcís

El parc de Nadal torna del 27 al 29 de desembre amb espectacles en directe, tallers, jocs i activitats d’aventura

Tapi Carreras

Tapi Carreras

El complex esportiu del GEiEG a Sant Narcís ha viscut aquest divendres la primera de les quatre tardes del parc de Nadal Lleuresport. La 39a edició del saló es concentra novament a la tarda i a banda de la jornada d’aquest divendres, preveu obrir les portes els dies 27,28 i 29 de desembre. A banda de la multitud d’espais lúdics, s’ofereix un espectacle cada dia per tal de complementar els tallers i activitats d’oci i d’aventura de l’espai.

 Aquest 2023 els assistents al parc podran gaudir de les actuacions musicals de dos espectacles musicals familiars Ambauka va oferir ahir el seu concert. Els Atrapasomnis seran al lleuresport el 29 de desembre. A més, hi haurà els espectacles de clown i màgia de la companyia Sabanni (27 de desembre) i de circ contemporani de CircoLOS (28 de desembre). 

El Lleuresport es distribueix en tres espais. A la planta principal s’hi ubic el punt d’informació, l’escenari i una zona d’experimentació amb llums i de jocs. El primer pis, accessible per a persones amb mobilitat reduïda a través d’un ascensor interior, es destina als inflables, als tallers de maquillatge i de treballs manuals de temàtica nadalenca, als jocs gegants de fusta i al circuit d’aventura. I, a la planta inferior, hi ha activitats esportives i d’aventura amb tirolina, escalada, pont de fusta, joc interactiu, espai de circ, inflable de la selva i pista americana inflable .

 L’horari d’obertura és de les 15.30 hores a les 20:00 hores i els espectacles comencen a les 18.30 hores. Les activitats del parc però, finalitzen a les set de la tarda.